Jahoo Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Napisano 1 godzinę temu Witam wszystkich. W zeszłym roku wysyłałem z USA samochód do Polski. Przy odbiorze okazało się, że samochód został uszkodzony w wielu miejscach przez niewłaściwy załadunek i rozładunek. Podziurawione osłony silnika, uszkodzone felgi wewnątrz, przedziurawione węże chłodnicy. Wszystko spowodowane wyciąganiem samochodu wózkiem widłowym. Dodam, że samochód był nowy a teraz koszt jego naprawy to ok. 4-5k$. Wysłałem do firmy transportowej maila z opisem i uszkodzeniami i dostałem odpowiedź, że będą ustalać, kto jest winny. Niestety od ponad miesiąca się nie odzywają a ja już wysłałem idea razy prośbę i informację. Czy ktoś z Was się, jakie instytucje nadzorują takie firmy transportowe, gdzie mogę uzyskać pomoc? Będę wdzięczny za informację. Pozdrawiam. Cytuj
andyopole Napisano 1 minutę temu Zgłoś Napisano 1 minutę temu Niezła rzeźnia. Tu chyba nie znajdziesz pomocy. Na FB są grupy specjalizujące się w tej tematyce. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi