alal5 Napisano 23 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 dziekuję. w tym momencie już tylko ostatnie pytanie chcę zadać. Jeśli mój mąż by tu przyleciał i tu złozył podanie to potem, żeby być już razem pojechalibyśmy na okres oczekiwania do Anglii. Czy Amerykanie potrzebują w Anglii pozwolenia na pracę? jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karina Napisano 23 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 POCZEKAJ - CZY TWOJ MAZ MA TAKZE OBYWATELSTWO POLSKIE CZY TYLKO AMERYKANSKIE? BO OD TEGO TRZEBA WSZYSTKO ZACZAC. Z TEGO CO JA ZROZUMIALAM TO TWOJ MAZ MA DWA OBYWATELSTWA - WIEC JAK TO JEST? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alal5 Napisano 23 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 ma tylko jedno-amerykańskie. a słyszałam że w Amerykanie w Anglii muszą mieć pozwolenie na pracę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alal5 Napisano 23 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 tylko nie mów, nie pisz:), że to całą sprawę zmienia co do składania podania w Polsce.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 23 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 dziekuję. w tym momencie już tylko ostatnie pytanie chcę zadać. Jeśli mój mąż by tu przyleciał i tu złozył podanie to potem, żeby być już razem pojechalibyśmy na okres oczekiwania do Anglii. Po złożeniu petycji musisz siedzieć na pupie w domu czekać na dokumenty z ambasady a nie po świecie się włóczyć Złożenie petcji to tylko pierwszy krok w uzyskaniu wizy. Przyjdą dokumenty do wypełnienia - na nie czeka się kilka tygodni. Potem musisz zrobić badania lekarskie. Wreszcie iść na rozmowę w wyznaczonym terminie. Szczerze odradzałabym podróżowanie w tym czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alal5 Napisano 23 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 a ja głupia studia na gwałtu rety kończyłam...a teraz będę siedziała i w kalendarz patrzyła... jak by nie było Jackie i Karina po raz setny dzięki za informacje, za które pewnie bym setki złoty normalnie zapłaciła. idę dzwonić do mężą-padnie jak się dowie że musi przylecieć do Polski!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.