alal5 Napisano 23 Lutego 2006 Autor Zgłoś Napisano 23 Lutego 2006 dziekuję. w tym momencie już tylko ostatnie pytanie chcę zadać. Jeśli mój mąż by tu przyleciał i tu złozył podanie to potem, żeby być już razem pojechalibyśmy na okres oczekiwania do Anglii. Czy Amerykanie potrzebują w Anglii pozwolenia na pracę? jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam
karina Napisano 23 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 23 Lutego 2006 POCZEKAJ - CZY TWOJ MAZ MA TAKZE OBYWATELSTWO POLSKIE CZY TYLKO AMERYKANSKIE? BO OD TEGO TRZEBA WSZYSTKO ZACZAC. Z TEGO CO JA ZROZUMIALAM TO TWOJ MAZ MA DWA OBYWATELSTWA - WIEC JAK TO JEST?
alal5 Napisano 23 Lutego 2006 Autor Zgłoś Napisano 23 Lutego 2006 ma tylko jedno-amerykańskie. a słyszałam że w Amerykanie w Anglii muszą mieć pozwolenie na pracę?
alal5 Napisano 23 Lutego 2006 Autor Zgłoś Napisano 23 Lutego 2006 tylko nie mów, nie pisz:), że to całą sprawę zmienia co do składania podania w Polsce....
Jackie Napisano 23 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 23 Lutego 2006 dziekuję. w tym momencie już tylko ostatnie pytanie chcę zadać. Jeśli mój mąż by tu przyleciał i tu złozył podanie to potem, żeby być już razem pojechalibyśmy na okres oczekiwania do Anglii. Po złożeniu petycji musisz siedzieć na pupie w domu czekać na dokumenty z ambasady a nie po świecie się włóczyć Złożenie petcji to tylko pierwszy krok w uzyskaniu wizy. Przyjdą dokumenty do wypełnienia - na nie czeka się kilka tygodni. Potem musisz zrobić badania lekarskie. Wreszcie iść na rozmowę w wyznaczonym terminie. Szczerze odradzałabym podróżowanie w tym czasie
alal5 Napisano 23 Lutego 2006 Autor Zgłoś Napisano 23 Lutego 2006 a ja głupia studia na gwałtu rety kończyłam...a teraz będę siedziała i w kalendarz patrzyła... jak by nie było Jackie i Karina po raz setny dzięki za informacje, za które pewnie bym setki złoty normalnie zapłaciła. idę dzwonić do mężą-padnie jak się dowie że musi przylecieć do Polski!!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.