Skocz do zawartości

czy w ambasadzie wiedzą o moim slubie?

alal5

Rekomendowane odpowiedzi

dziekuję. w tym momencie już tylko ostatnie pytanie chcę zadać. Jeśli mój mąż by tu przyleciał i tu złozył podanie to potem, żeby być już razem pojechalibyśmy na okres oczekiwania do Anglii. Czy Amerykanie potrzebują w Anglii pozwolenia na pracę?

jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam

• Odpowiedzi 25
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
dziekuję. w tym momencie już tylko ostatnie pytanie chcę zadać. Jeśli mój mąż by tu przyleciał i tu złozył podanie to potem, żeby być już razem pojechalibyśmy na okres oczekiwania do Anglii.

Po złożeniu petycji musisz siedzieć na pupie w domu czekać na dokumenty z ambasady :) a nie po świecie się włóczyć ;) Złożenie petcji to tylko pierwszy krok w uzyskaniu wizy. Przyjdą dokumenty do wypełnienia - na nie czeka się kilka tygodni. Potem musisz zrobić badania lekarskie. Wreszcie iść na rozmowę w wyznaczonym terminie. Szczerze odradzałabym podróżowanie w tym czasie :)

a ja głupia studia na gwałtu rety kończyłam...a teraz będę siedziała i w kalendarz patrzyła...

jak by nie było Jackie i Karina po raz setny dzięki za informacje, za które pewnie bym setki złoty normalnie zapłaciła.

idę dzwonić do mężą-padnie jak się dowie że musi przylecieć do Polski!!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...