kubak Napisano 8 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2013 a powiedzcie mi, jeśli moja prababcia nie żyje to można jej wyrobić paszport? i czy dziadek aby dostać zieloną kartę musi wyjechać do stanów? powiedzcie mi prosze co byście zrobili na moim miejscu?
jkb Napisano 8 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2013 a powiedzcie mi, jeśli moja prababcia nie żyje to można jej wyrobić paszport? jedyny dokument, jaki można jej wyrobić, to akt zgonu...
kzielu Napisano 8 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2013 a powiedzcie mi, jeśli moja prababcia nie żyje to można jej wyrobić paszport? i czy dziadek aby dostać zieloną kartę musi wyjechać do stanów? powiedzcie mi prosze co byście zrobili na moim miejscu? Oczywiscie ze musialby wyjechac do stanow. Malo tego - musialby osiagac wystarczajace dochody aby moc sponsorowac swoje dzieci (lub znalezc wspolsponsora. Pytanie o prababcie rzadzi, odpowiedz jkb tez...
haneczka019 Napisano 8 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2013 jedyny dokument, jaki można jej wyrobić, to akt zgonu...
Joyanna Napisano 8 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2013 a powiedzcie mi, jeśli moja prababcia nie żyje to można jej wyrobić paszport? jak da rade zdjecie zrobic to czemu nie
haneczka019 Napisano 9 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2013 jak da rade zdjecie zrobic to czemu nie Makijaż się zrobi i będzie git .
haneczka019 Napisano 9 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2013 Jeszcze palec przywiez by odcisk zdjac jkb, no proszę cię! Rodzinkę pobudzę moim rechotem .
kubak Napisano 9 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2013 dzięki wszystkim, widzę że macie dobrą zabawę... byćmoże głupie pytanie zadałem ale wystarczyło odpowiedzieć na poprzedniego posta że gra nie warta świeczki. szkoda że tam do odpowiedzi nie było tylu mądrych. a tak w zasadzie przepraszam was ale niestety nie znam jakoś secjalnie prawa jakie tam panuje, stąd też moje pytania mogą wydawać się głupie. wiem też że usa jest na tyle chorym krajem gdzie wszystko jest mozliwe, dlatego chciałem spróbować coś zrobić, ale widze że nie ma sensu. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.