radomeness Napisano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2006 1. Gdzie jade? 2. Gdzie bede pracował? 3. Co studiuje? 4. Kiedy kończe studia? I bajeczne "Have a nice summer"
Gość Napisano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2006 Ja już mam rozmowę za sobą, szczerze mówiąc to się troszkę denerwowałam bo jestem na V roku, ale konsul nawet nie poprosił mnie o zaświadczenie o przełożeniu obrony, nie zajrzał do indeksu ani legitymacji, poprostu luz, pytania standardowe, no i "have a nice summer" z tego co wiem to wszyscy chyba dostali dzis wize:) Wszystko będzie ok, powodzenia
Kevin Napisano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2006 Ja już mam rozmowę za sobą, szczerze mówiąc to się troszkę denerwowałam bo jestem na V roku, ale konsul nawet nie poprosił mnie o zaświadczenie o przełożeniu obrony, nie zajrzał do indeksu ani legitymacji, poprostu luz, pytania standardowe, no i "have a nice summer" z tego co wiem to wszyscy chyba dostali dzis wize:)Wszystko będzie ok, powodzenia pieknie.. a tak sie bałas ja to chyba polece na ostatni rzut....
anyz Napisano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2006 co ty stary nie idz ostatni - ja w zeszlym roku poszedlem pierwszy z całej grupy i nie było najmniejszego problemu zdawkowe pytania , zadnych legitymacji indeksu nic 2min i po sprawie -mam nadzieje ze w tym roku bedzie tak samo 8)
darop Napisano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2006 ja to chyba polece na ostatni rzut....to chyba masz mocne nerwy bo stanie tyle czasu w kolejce z równie zdenerwowanymi nie służy, lepiej uderz śmiało jeśli będziesz mógł im szybciej tym lepiej
ketrab Napisano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2006 Hurrrra )) Mam wize Facet nawet nie spojrzal na moj index ani legitke 3 pytania: co studiuje, na ktorym roku, gdzie bede pracowal Moja dziewczyna podobnie Slyszalem ze na 10 tysiecy osob wizy nie dostal tylko jeden chlopak (byl kiedys karany)
radomeness Napisano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2006 Teraz czeka nas odprawa na lotnisku ale tam tez moga dziać sie rózne sytuacje ale damy rade Ja lece 1 raz.
ptr Napisano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2006 ufff... oby tylko takie wiesci nadchodzily z W-wy PS. a dlugo czekaliscie na wyznaczenie terminu w ambasadzie od czasu zlozenia papierow? ... bo to wszystko niestety jeszcze przede mna... :? ds ma zjawic sie "na dniach"...
darop Napisano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2006 2 dni czekałem na podanie terminu kiedy bede miał spotkanie a samo spotkanie 9 po złożeniu dokumentów
ketrab Napisano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2006 O terminie zostalem poinformowany 3 dni po zlozeniu papierow, na 6 dni przed wizyta w ambasadzie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.