Budweiser Napisano 23 Maja 2006 Autor Zgłoś Napisano 23 Maja 2006 hej ___Jack__ napisz cos wiecej jak mozesz na temat dlaczego nie pisalbys sie drugie raz na cos takiego.
__jack__ Napisano 23 Maja 2006 Zgłoś Napisano 23 Maja 2006 wybralem taka prace tylko poto zeby zobaczyc alaske, od malego lubilem serial przystanek alaska i chcialem zobaczyc jak tam jest na prawde ;)sama alaska podobala mi sie nie samowicie i chetnie bym sie tam wybral jeszcze raz ale tylko w celach turystycznych. praca w przetworni ryb po 90 godzin tygodniowo to nielada wyzwanie i nie kazdy mogl temu sprostac, akurat w moim miejscu pracy jesli byles zmeczony mogles isc do domu i nie miales przez to problemow, ale na kodaiak poznalem polakow ktorzy nie mieli takiej mozliwosci, choc juz padali z nog po 20 godzinach w pracy musieli zostac do konca az przerobia wszystkie zlowione ryby, a nastepnego dnia po 3 godzinach spania znowu zapieprzac jak woly. dlaczego bym nie pojechal? bo nie chcialbym drugi raz trafic na wyspe kodiak choc tam znam juz pracodawce ktory nie jest nazbyt wymagajacy a w inne miejsce balbym sie wybrac wiedzac ze moge trafic do prawdziwego piekla. a tak pozatym to koncze studia i na wata juz sie nie wybiore
Kasper2001 Napisano 24 Maja 2006 Zgłoś Napisano 24 Maja 2006 A może jakiś kontakt do tego pracodawcy z che3cią bym tam popracował jak bys był taki miły to moze ajkis Adresik i na jakis kontrakt bym sie załapał może nie na etn ro ka przyszly był bym wdzieczny ( __jack__ ) pozdrawiam ta wyspa prawdziwe wyzwanie jak cos pisz na Meila Kasper2001@interia.pl albo gg 2431011 czekam na odpowiedz z niecierpliwościa skoro juz nie jedzies zna worka to byc może odstapił bys tą miejscowke pozdrawiam.
Cina Napisano 25 Maja 2006 Zgłoś Napisano 25 Maja 2006 No ja jade tam po raz 1 , zobaczymy jak bedzie
Barracuda Napisano 25 Maja 2006 Zgłoś Napisano 25 Maja 2006 Witam tez szukalem pracy wlasnie przy rybach bo miedzy innymi podoba mi sie to i chcialbym zobaczyc Alaske.Orjetujecie sie ile mozna wyciagnac na godzinre $$$ ? Z gory dzieki
asia84 Napisano 25 Maja 2006 Zgłoś Napisano 25 Maja 2006 hej ja mam 7,15 $ za godzine a po 8 godzinach mam 11$. pa
maciopa Napisano 26 Maja 2006 Zgłoś Napisano 26 Maja 2006 hej ja mam 7,15 $ za godzine a po 8 godzinach mam 11$. pa żadna rewelacja w takim razie....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.