Łomek Napisano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2006 W sprawie biura ISE, to ja zglosilem sprawe na Policje i mysle o wniesieniu powodztwa adchezyjnego ( powodztwo o zwrot 1800zl wnoszone przy okazji postepowania karnego, chodzi o to ze nie trzeba sie pozniej w proces cywilny bawic) ale poki co Policja chyba nic nie robi? ( nie wiem tego ale nie odezwali sie do mnie i o niczym nie informowali). Poza tym wyslalem wezwanie do zaplaty na adres biura ISE w Jeleniej Gorze, ktory znalazlem w internecie ( do sprawdzenia w KRSie), ale oczywiscie nikt go nie odebral. Jezeli Policja nic nie zdziala, to mysle ze trzeba bedzie wytoczyc normalna sprawe w procesie cywilnym (koszty :/ , przewleklosc :///// ). A Wy co z tym robicie?? Macie jakies pomysly? Prosze od odp.
Łomek Napisano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2007 Witam! Dostalem dzisiaj zawiadomienie o umorzesniu sledztwa w tej sprawie. Eh... nie ma sprawiedliwosci na swiecie :evil:
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.