ar156 Napisano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2007 To, że myślą, że u nas jest zimno można łatwo wytłumaczyć Pol-and. Jak wiecie pol to biegun - skojarzenie przychodzi samo. Polska jest tak mało znaczącym w świecie krajem, że nie dziwie się, że nie wiedzą gdzie leży.
ar156 Napisano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2007 To, że myślą, że u nas jest zimno można łatwo wytłumaczyć Pol-and. Jak wiecie pol to biegun - skojarzenie przychodzi samo. Polska jest tak mało znaczącym w świecie krajem, że nie dziwie się, że nie wiedzą gdzie leży. Teraz doczytałem, że ktoś już o tym pisał wcześniej. Przepraszam za powtórkę.
Gość Napisano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2007 Będę bronił Amerykanów - po co przeciętnemu amerykańcowi wiedzieć jaka waluta jest w Anglii i masę innych rzeczy. Problem z nieznajomością świata przez Amerykanów przestaje śmieszyć, gdy idą do wyborów i decydują pośrednio o losie swojego kraju, jak i całego globu.
mpbc Napisano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2007 Będę bronił Amerykanów - po co przeciętnemu amerykańcowi wiedzieć jaka waluta jest w Anglii i masę innych rzeczy. Problem z nieznajomością świata przez Amerykanów przestaje śmieszyć, gdy idą do wyborów i decydują pośrednio o losie swojego kraju, jak i całego globu. Mi wystarczy jak w wielce wykształconym kraju czyli w Polsce zostaje wybrany rząd, Prezydent, Prezes NBP, Prezes PKO BP (czyli najwiekszego banku)... To ja już wolę Amerykanów i ich wybory.
krótka Napisano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2007 pytania czy zimno i komunizm - standard czy w polsce tez spiewaja po angielsku? albo czy angielskie przeboje spiewaja tylko po polsku? czy w polsce jezdzi sie po lewej stronie jezdni? oj duzo tego bylo:)
goocha Napisano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2007 chocby byli tepi jak but i mieli wiedze na poziomie 6ciolatka to i tak 1000x latwiej zyje sie im niz nam i tego mozemy Amerykanom zazdroscic..
Groch Napisano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2007 Będę bronił Amerykanów - po co przeciętnemu amerykańcowi wiedzieć jaka waluta jest w Anglii i masę innych rzeczy. Problem z nieznajomością świata przez Amerykanów przestaje śmieszyć, gdy idą do wyborów i decydują pośrednio o losie swojego kraju, jak i całego globu. Taa w Polsce się wszyscy znają na wszystkim i wiedzą nawet jaka waluta jest w Indiach i innej Argentynie i gówno z tego mamy... Nie rozśmieszaj mnie człowieku. aaa i nasze światłe i wykształcone społeczeństwo, które w porównaniu do tępych amerykanów jest jak niebo i ziemia dokonuje tak światłych wyborów, że obywatele US mogą nam tylko pozazdrościć...
Alan-T9 Napisano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2007 omg!!! 1) ile bylo wojen swiatowych? 2) ile bokow ma trojkat? 3) jaka religia dominuje w Izraelu? moim zdaniem pytania z wiedzy powszechnej i nie powinny sprawiac problemu!!!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.