Skocz do zawartości

YTP

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tak sobie przegladam komantarze, bo chce leciec z ytp!! maja teraz jakies nowosci podobno w stosunku do tego co bylo tzn bilet samemu sie kupuje, jakies nowe oferty <pytalam u nich osobiscie w biurze> i mozna jechac za darmo tzn po zapisaniu kilku osob !! znajomi ktorzy z nimi jechali bardzo mnie nakrecili, bo im sie wyjazd oplacal finansowo a i ludzie bardzo pomocni w biurach !! w USA jak to w usa jak sie nie zna angielksiego dobrze to ciezko sie dogadac albo nawet nie dogadac!!

ja jade i polecam bo mnie ytp polecono !!

• Odpowiedzi 105
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

po 8smiu stronach ostrej krytyki nagle postujesz 8 postow naganiajacych na YTP? Chyba raczej wiesz ze Ci nikt nie uwiezy..? Prosze wiecej nie spamowac (spam usuniety). Jesli jestes przedstawicielem biura mozesz postowac w dziale ogloszen po uprzednim skontaktowaniu sie z Adminem....

Napisano

Czy ja nie moge wypowiedziec swojego zdania?? ja mam inne odczucia,a osoby ktore sie wahaja maja prawo wyboru i inforacji z roznych zrodel!!

tu nie chodzi o wierzenie ale zainteresowanie sie czyms , co wedlug mnie jest fajne, tobie tez polecam zapoznanie sie z ich nowa oferta, moze wtedy bedziesz bardziej elastyczny !!

Napisano
Czy ja nie moge wypowiedziec swojego zdania?? ja mam inne odczucia,a osoby ktore sie wahaja maja prawo wyboru i inforacji z roznych zrodel!!  

tu nie chodzi o wierzenie ale zainteresowanie sie czyms , co wedlug mnie jest fajne, tobie tez polecam zapoznanie sie z ich nowa oferta, moze wtedy bedziesz bardziej elastyczny !!

mozesz - 1,2 nawet 3 w tym samym czasie wystarczy - jednak 8 postow z "polecam ytp" a ta firma to bee itp to naganianie..

Widzialem ich oferte sledze wszystkie firmy na rynku i akurat o YTP mam juz wyrobione zdanie z wzgledu na OGROMNA ilosc maili ktore dostaje z prosba o pomoc od ich klientow przez ostatnie 3 lata na tym forum. Ich "nowa" oferta - ktorej ceny nawet nie chca ujawnic na stronie (a cene ujawniaja na stronach praktycznie WSZYSTKIE inne firmy) czy przeslac umowy do wgladu przed jej podpisaniem - jest standardem w wielu innych firmach... nie bede ich wymienial bo juz ta kwestia byla omawiana.

Napisano

Ja tez w przyszlym roku jade z YTP. Bylam na wyjezdzie z ich biura w tym roku, najpierw bylam wsciekla o przeplacony bilet, ale po kikanastu dniach w Stanach mi przeszlo. Bylo to najlepsze lato w moim zyciu, i w przyszlym roku znow jade w to samo miejsce i z tym samym biurem. Tyle ze teraz zakupie swoj wlasny bilet.

Napisano
Ja tez w przyszlym roku jade z YTP. Bylam na wyjezdzie z ich biura w tym roku, najpierw bylam wsciekla o przeplacony bilet, ale po kikanastu dniach w Stanach mi przeszlo.  

niestety wlasnie na to licza/liczyli. Widze jednak ze po 3? latach dopadlo ich i zrezygnowali z obowiazkowego biletu. Problem w tym ze nie tylko z tym byly problemy... Moze sie w koncu poprawia :roll: .

Napisano
ja jade i polecam bo mnie ytp polecono !!

Jakos tez mi sie nie chce wierzyc w Twoja bezinteresownosc... Polecanie komus czegos, co poprotu polecili Ci znajomi - w dodatku za pomoca 8 postow? ;)

niestety wlasnie na to licza/liczyli.

Znasz moze kogos, kto jednak im tego nie darowal? Chetnie posle ich do sadu, ale najpierw wolalbym sie skontaktowac z kims, kto rowniez chce to zrobic, albo juz zrobil. Za wszelkie informacje i pomoc w walce z nimi z gory wielkie dzieki. Mnie zrobili na prawie 1000zl :evil:

Napisano

tak się zastanawiam.... są skargi na to biuro.,...tylko ciekawi mnie czemu tylko przed wyjazdem?

Czemu po powrocie jakos nikt nie pisze o tym? Mieli dobrą pracę i zarobili sporo kasy? A kto wie moze inne biura są tańsze ale co z tego jak mają gorsze oferty.

Inna sparwa, że ja tez bym sie starsznie wkurzył za bilet,

ale w tym roku z nimi jade i juz mozna go kupic samemu

• 2 miesiące później...
Napisano

jezu chlopie jest pare watkow min moj ja jestem mega niezadowolony, sa to oszusci oszusci i wlasciciel co wystepuje w filmie z ytp to zlodziej i powtorze im to w twarz za kazdym razem. Bylem 2 razy na w&t i wiem cos o tym, jak widze twoj post ja polecam ytp bo mnie polecono to smiech mnie ogarnia

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...