barkesa Napisano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2007 śmiesznie było. Moja rozmowa trwała całe 2 min. 2 pytania co studiujesz i co bedziesz robić w USA. Cały czas było bardzo miło. i cóż 26 maj Chicago ;-))
Gosia 21 Napisano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2007 tyle stresu o nic:P co studiujesz dokad jedziesz co bedziewsz robic:)))) aaa na koniec milych wakacji:))) 30 czerwca hmshost chicago o'hare airport jupi:)
radzio Napisano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2007 23 kwietnia poniedziałek, po raz 3ci w ambasadzie, wylot 25 czerwca waszyngton
oollaa Napisano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2007 a kiedy zlozyliscie dok wizowe i ile czekalo sie na info dot rozmowy w ambasadzie?
radzio Napisano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2007 dok składałem 12kwietnia a rozmowę w ambasadzie mam na 23kwietnia pozdr
ju_ulka Napisano 19 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2007 ja skladalam 12 kwietnia a dzis jade do ambasady __________________ 2 maj --- California
Rademedes Napisano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2007 Mam nadzieje ze wszystkim, ktorzy juz byli sie udalo :-) A tym co dopiero sie wybieraja, zycze mniej stresu i usmiechajcie sie Amerykanie nie lubia smutnych ludzi
klaudek Napisano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2007 usmiechajcie sie Amerykanie nie lubia smutnych ludzi word! ja wczoraj natrafiłem na bardzo sympatyczną panią konsul, blondynka, otóż biła od niej taka radość o którą ciężko u nas, naprawdę miałem kontakt z wieloma kobietami (w pracy też hhehe) i z czymś takim się nie spotkałem. Nie mogła aż tak grać. Inna mentalność. I podejrzewam udane, ba, nawet bardzo! życie seksualne!
GoHaF Napisano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2007 a czy ktoś z was jest na ostatnim roku studiów i był już w konsulacie/ambasadzie? wprawdzie jade po raz 3 no ale nie wiem co to są te plany życiowe - bo bede wysylać cv gdzie wlezie związane z moim kierunkiem studiów po powrocie do Polski i po obronie w paźdz/listop. byłabym wdzięczna za info. ciekawe czy znowu w tym roku w Krakowie wysyłają ludzi do piwnicy haha ( tzn nie nowicjuszy)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.