tojan Napisano 12 Lipca 2007 Zgłoś Napisano 12 Lipca 2007 Forum Ewiza ponownie jest czynne! po dlugich i ciezkich bojach udalo sie ponownie uruchomic forum Ewiza. Serdecznie zapraszam na Forum Ewiza
marlen_cia Napisano 12 Lipca 2007 Zgłoś Napisano 12 Lipca 2007 coś chyba jeszcze nie działa Ewiza, bo wciąż są same reklamy i linki do innych stronek no i grafika inna pozdrawiam i wciąż czekam z utęsknieniem 8)
Ana169 Napisano 12 Lipca 2007 Zgłoś Napisano 12 Lipca 2007 Oczywiście,że nie ma ewizy....po prostu włancza sie to samo co było do tej pory:/ Najwyraźniej nici z powrotu ewizy,a myślałam,że uda się ją przywrócić przed moim wyjazdem do NY
sly6 Napisano 12 Lipca 2007 Zgłoś Napisano 12 Lipca 2007 mi tez juz nie dziala,,,zobaczymy pozniej co bedzie .
tojan Napisano 12 Lipca 2007 Zgłoś Napisano 12 Lipca 2007 powodem, dla ktorego niektorzy jeszcze widza linki jest fakt, iz domena jeszcze sie "rozpusza" (propaguje). Na pewno Ewiza bedzie widoczna dla wszystkich w ciagu najblizszych kilku godzin.
apis77 Napisano 12 Lipca 2007 Zgłoś Napisano 12 Lipca 2007 Mam nadzieje, ze wkrotce ewiza bedzie aktywna,bo jeszcze w tej chwili nie ma do niej dostepu, tylko same linki Acha, no i witam wszystkich z tego forum - znajomych z ewizy tez Beata
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.