Skocz do zawartości

Co sie dzieje z Ewiza ?

miles

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 107
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

355$ to troche duzo ale moznaby umiescic na jakiejs tanszej domenie przeciez i wtedy nawet o skladce pomyslec. No ale jak sam wlasciciel nie jest zainteresowany to my niczego nie dokonamy chyba. Nawet nie ma do niego kontaktu jakiegokolwiek :?

Napisano

to juz koniec :placze: :placze: :placze: !!!!!!!!nic nie mozemy zrobic!!!!ale moze mniej ludzi bedzie staralo sie o wizy i mniej zostawalo nielegalnie co w przyszlosci moze nam byc na reke bo miejmy nadzieje ze sen o otwartej granicy do usa kiedys sie spelni :roll:

Napisano

male_kudlate22 kiedys nie bylo zadnych Forow i ludzie starali sie w takiej samej ilosci po wizy jak teraz i do tego zostawali nielegalnie.

Napisano

wlasnie o to mi chodzilo mniej wiecej.teraz w internecie mozna znalesc wszystko a zwlaszcza na takich forach jak to i ewiza.wiec ludzie kombinuja na wszystkie strony i pytaja czy takie przekrety przejda zeby sie dostac do usa i juz tu nie wracac.a ci ktorzy tak kombinuja i ci ktorzy tam siedza nielegalnie i nie maja najmniejszego zamiaru wracac zamykaja droge tym ludziom ktorzy chca zobaczyc kawalek swiata.taka jest polska niestety zachlanna.wyjechalem sobie i jest mi dobrze a wracac nie mam zamiaru i nie interesuje mnie los innych.to jest podejscie takich ludzi

Napisano

male_kudlate22 a kiedys takich przekretow nie bylo? :wink: byly ale jak nie bylo takich stron to nikt o tym glosno nie mowil tylko pomiedzy soba o tym ludzie rozmawiali i sie radzili...

Napisano

Witam

Jestem administratorem serwisu Ewiza.

Jak niestety wielu zauwazylo domena ewiza.com jest obcych rekach.

Niestety nieszczesliwym zdarzeniem losu i ze wzgledu na brak kompetencji firmy hostujacej domene, domena ewiza.com przesla w obce rece.

Obecnie pracujemy nad odzyskaniem praw do domeny i zapewniam, ze robimy wszystko co mozliwe, aby przywrocic strone i forum do zycia.

Z jednej strony firma hostujaca domene popelnila blad i z nia walczymy,a z drugiej strony probujemy odkupic domene (obecny wlasciciel rzada 4500 euro). Dyskusje z wlascielem sa wyjatkowo trudne i nie ukrywam, ze cisna sie na usta wylacznie przeklenstwa.

Mam nadzieje, ze uda nam sie odzyskac domene i na pewno poinformujemy forumowiczow o reaktywacji serwisu.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...