Marcin! Napisano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2007 355$ to troche duzo ale moznaby umiescic na jakiejs tanszej domenie przeciez i wtedy nawet o skladce pomyslec. No ale jak sam wlasciciel nie jest zainteresowany to my niczego nie dokonamy chyba. Nawet nie ma do niego kontaktu jakiegokolwiek :?
male_kudlate22 Napisano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2007 to juz koniec :placze: :placze: :placze: !!!!!!!!nic nie mozemy zrobic!!!!ale moze mniej ludzi bedzie staralo sie o wizy i mniej zostawalo nielegalnie co w przyszlosci moze nam byc na reke bo miejmy nadzieje ze sen o otwartej granicy do usa kiedys sie spelni :roll:
sly6 Napisano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2007 male_kudlate22 kiedys nie bylo zadnych Forow i ludzie starali sie w takiej samej ilosci po wizy jak teraz i do tego zostawali nielegalnie.
male_kudlate22 Napisano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2007 wlasnie o to mi chodzilo mniej wiecej.teraz w internecie mozna znalesc wszystko a zwlaszcza na takich forach jak to i ewiza.wiec ludzie kombinuja na wszystkie strony i pytaja czy takie przekrety przejda zeby sie dostac do usa i juz tu nie wracac.a ci ktorzy tak kombinuja i ci ktorzy tam siedza nielegalnie i nie maja najmniejszego zamiaru wracac zamykaja droge tym ludziom ktorzy chca zobaczyc kawalek swiata.taka jest polska niestety zachlanna.wyjechalem sobie i jest mi dobrze a wracac nie mam zamiaru i nie interesuje mnie los innych.to jest podejscie takich ludzi
sly6 Napisano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2007 male_kudlate22 a kiedys takich przekretow nie bylo? :wink: byly ale jak nie bylo takich stron to nikt o tym glosno nie mowil tylko pomiedzy soba o tym ludzie rozmawiali i sie radzili...
tojan Napisano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2007 Witam Jestem administratorem serwisu Ewiza. Jak niestety wielu zauwazylo domena ewiza.com jest obcych rekach. Niestety nieszczesliwym zdarzeniem losu i ze wzgledu na brak kompetencji firmy hostujacej domene, domena ewiza.com przesla w obce rece. Obecnie pracujemy nad odzyskaniem praw do domeny i zapewniam, ze robimy wszystko co mozliwe, aby przywrocic strone i forum do zycia. Z jednej strony firma hostujaca domene popelnila blad i z nia walczymy,a z drugiej strony probujemy odkupic domene (obecny wlasciciel rzada 4500 euro). Dyskusje z wlascielem sa wyjatkowo trudne i nie ukrywam, ze cisna sie na usta wylacznie przeklenstwa. Mam nadzieje, ze uda nam sie odzyskac domene i na pewno poinformujemy forumowiczow o reaktywacji serwisu.
Marcin! Napisano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2007 Suuuuuuuuuuuper! Jak sie nie uda to wykupcie ewiza.net albo cos innego. Wszystko jedno. Mysle ze i tak kazdy znajdzie w googlu ewize. Dzieki
miles Napisano 19 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2007 Czy wogole na bezplatny serwer przeniesc tylko czy archiwum bedzie ???
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.