Inezand Napisano 11 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 11 Listopada 2009 Obecnie jesteśmy na bardzo wczesnym etapie, ale chcę wszystkiego się dowiedzieć, żeby nie przedłużać sprawy. I tak na NOA1 czekaliśmy 2 miesiące, teraz czekamy na NOA2. Jak to jest w końcu z tymi szczepionkami? gdzie mogę dowiedzieć się jakie będą konieczne przed wyjazdem? jeżeli jest ich kilka to wiadomo że nie zrobią mi jednej po drugiej i będę musiała dłużej czekać a świeże małżeństwo chce być już razem jak najszybciej widzę też różne opinie na temat zaświadczenia o niekaralności- aż w głowie się przewraca tyle sprzecznych informacji pozdrawiam
paprak Napisano 12 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2009 Kazde malzenstwo chce byc ze soba szybko Mysle, ze najlepiej poczekac na instrukcje z NVC i nie denerwowac sie przedwczesnie. Jesli czytalas watek od poczatku to pewnie wiesz, ze badania zalatwia sie dosyc szybko i niektorych rzeczy nie mozna przyspieszyc. pozdrawiam
lukaszekkk Napisano 14 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 14 Listopada 2009 a jest jakas roznica w czasie czekania na wize pomiedzy narodowosciami ? np Polskie petycje rozpatruja wybrane osoby ? czy wszystkich narodowosci petycje ida po koleji? Z tego co widze to Polskich petycji nie jest tak duzo...
sly6 Napisano 15 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2009 a dlaczego sadzisz ze polskich petycji nie jest tak duzo?po forum?jesli tak to nietedy droga ,,zobacz sobie na biuletyn ile musza czekac Meksykanie-Filipinczycy,,Oni maja dopiero okres oczekiwania ..
paprak Napisano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2009 Z okazji swiat, zycze wszystkim oczekujacym szybkiego rozpatrzenia wnioskow o wize imigracyjna Ja zostalam wpuszczona pod koniec listopada do USA bez problemow. Wiza na 6 miesiecy. Pytano mnie tylko czy maz zlozyl petycje na mnie i jak dlugo chce pozostac w US. Pozdrawiam
paprak Napisano 4 Lutego 2010 Zgłoś Napisano 4 Lutego 2010 Informuje wszystkich oczekujacych, ze dzis status online mam Post-decision activity. 2-go lutego wyslali do meza list wiec niebawem powinnismy go dostac
Inezand Napisano 13 Lutego 2010 Zgłoś Napisano 13 Lutego 2010 Do nas wysłali 5 lutego i jeszcze nie dostaliśmy listu. Paprak: A jak pismo? Wszystko w porządku?
paprak Napisano 14 Lutego 2010 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2010 Tak, tak - aplikacja przyjeta Wy pewnie na dniach dostaniecie Moze przez te sniegi sie opoznilo.
Inezand Napisano 14 Lutego 2010 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2010 właśnie wczoraj otrzymaliśmy i również wszystko w porządku... Dopiero jak NVC wyśle list to opłaca się 70$ prawda? Mam nadzieję, że to wszystko dobrze wróży i teraz w końcu nabierze tempa!!! Serdecznie pozdrawiam !!!
KW Napisano 14 Lutego 2010 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2010 dziewczyny, jak wygladalo wasze NOA2, bo lukaszekk ma problem/pytanie http://www.usa.info.pl/board/index.php?sho...mp;#entry105400 chodzi mi o to co tam u WAS jest napisane
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.