Skocz do zawartości

CR1 mial juz ktos spotkanie?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W konsulacie dostajesz promese wizowa. Nastepnie po przyjezdzie do US kieruja cie do odpowiedniego urzednika, ktory wezmie odciski palcow i Twoja koperte. Nastepnie czekasz juz w domu na zielona karte. Ja czekalam na nia ponad miesiac.

Powodzenia :)

• Odpowiedzi 451
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Krakus fakt nie ma nic co jest w USA po przylocie bo nie ma zadnych badan jak juz przylatujesz z wiza na pobyt staly wiec nie bylo potrzeby o tym pisac ani tez nikt sie nie pytal..czasami ludzie nie pytaja sie bo wiedza jak jest

jak mogles zrobic badania jesli nie wiesz na kiedy masz rozmowe?wiesz o tym ze one maja jakis czas waznosci ?

Napisano

hmm rzeczywiscie, byz moze zasugerowalem sie czyms i taka kolejnosc obralem . . badania maja okres 6 miesiecy wiec mam nadzieje, ze nie czeka sie na termin interview dluzej niz 3 - 4 miesiace, bo jesli tak, to czeka mnie powtorka z rozrywki za 250 PLN + roentgeny itd

pozdrawiam

Napisano

czesc.pozdrawiam.wlasnie zatwierdzili moja petycje po 2 miesiacach oczekiwania.co teraz?czego mam sie spodziewac.czy dostane jakies papiery do wypelnienia?dzieki za odpowiedz

czy jesli przebywam w innym kraju dluzej niz rok to tez potrzebuje zaswiadczenie o niekaralnosci?jak je zdobyc w uk?

• 11 miesięcy później...
Napisano

WItam mam pytanie odnośnie wymaganych dokumentów na interview.... czy jesli mam literke "O" to musze przyniesc ten dokument na interview czy nie? O oznacza "The original document has been received and accepted as meeting post

requirements." czyli dokument zostal otrzymany i zaakceptowany ale jako co?bo tej czesci nie rozumiem. Prosze o pomoc:)

Napisano

ok czyli to znaczy tyle ze dostali i zaakceptowali? :) czyli nie musze tego brac ze soba? aj wymyslaja ci amerykanie zamiast normalnie wymienic co ma sie przyniesc to daja cala liste dokumentow i literkowe oznaczenia:P

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...