ju_ulka Napisano 29 Marca 2008 Autor Zgłoś Napisano 29 Marca 2008 no nie wiem czy nie do pomyslenia, ja w zeszlym roku do Los Angeles kupilam bilet za 2015 zl... wiec znowu to nie jest taka niesamowita rzecz -------------------------------------- 2006, 2007 -> w&t California 5 maj 2008 -> Illinois
DreedMed Napisano 29 Marca 2008 Zgłoś Napisano 29 Marca 2008 Warszawa - Chicago wylot 2.07.2008 powrot 31.10.2008 na poczatku marca cena 2080, dwa tygodnie pozniej (ceny mialy spasc) 2570 (plus oplata za wystawienie biletu). Czekam az ktos mi powie ze sie myle i udowodni mi ze ceny spadly.
tege Napisano 29 Marca 2008 Zgłoś Napisano 29 Marca 2008 co do cen ktore mialy faktycznie spadac to prawda. ja znalazlem polaczenie do san francisco za 2050 zloty !! co jeszcze rok czy 2 lata temu bylo nie do pomyslenia W jakim terminie wylot i powrót? Osobiście do tej pory takiej ceny nigdzie nie znalazłem (wylot początek czerwca, powrót koniec września).
XIII Napisano 29 Marca 2008 Zgłoś Napisano 29 Marca 2008 Z tego co ja widziałem to wylot do 15 czerwca, a powrót chyba musi być w ciągu miesiąca.
SantaCruz Napisano 30 Marca 2008 Zgłoś Napisano 30 Marca 2008 apropo tematu http://biznes.onet.pl/0,1719449,wiadomosci.html a co do ceny gdy wylot w czerwcu a powrot we wrzesniu no to niestety jest to sezon i za 2050 raczej nie ma szans znalezc. ja to znalazlem przed sezonem.
klaudek Napisano 30 Marca 2008 Zgłoś Napisano 30 Marca 2008 Warszawa - Chicago wylot 2.07.2008 powrot 31.10.2008 na poczatku marca cena 2080, dwa tygodnie pozniej (ceny mialy spasc) 2570 (plus oplata za wystawienie biletu).Czekam az ktos mi powie ze sie myle i udowodni mi ze ceny spadly. Zalezy gdzie szukasz, poniewaz nie zawsze dana przegladarka wyszukuje wszystkie przeloty w dane miejsce, czesto jest tak ze pomija linie Swiss Air czy AirFrance. A spadki cen byly i rok temu i dwa lata temu. Poszukaj na forum. Czasami te spadki wiazaly sie z wprowadzeniem nowych wakacyjnych przelotow.
klaudek Napisano 30 Marca 2008 Zgłoś Napisano 30 Marca 2008 W jakim terminie wylot i powrót? Osobiście do tej pory takiej ceny nigdzie nie znalazłem (wylot początek czerwca, powrót koniec września). Ja znalazlem za 1840 zl do SFO, koniec maja i powrot koniec wrzesnia. Fakt ze z Berlina i nalezy zmienic lotnisko w Londynie przed wylotem TAM. Za takie pieniadze warto sie pofatygowac. Z wawy masz polaczenia do SFO za 2700 srednio, wiec chyba warto sie skusic na te polaczenia z Berlina.
sly6 Napisano 30 Marca 2008 Zgłoś Napisano 30 Marca 2008 Jesli ktos ma mozliwosc leciec z Berlina to radze to wybrac wiecej mozliwosci wylotu oraz nizsza cena.
DreedMed Napisano 30 Marca 2008 Zgłoś Napisano 30 Marca 2008 Zalezy gdzie szukasz, poniewaz nie zawsze dana przegladarka wyszukuje wszystkie przeloty w dane miejsce, czesto jest tak ze pomija linie Swiss Air czy AirFrance. A spadki cen byly i rok temu i dwa lata temu. Poszukaj na forum. Czasami te spadki wiazaly sie z wprowadzeniem nowych wakacyjnych przelotow. Po pierwsze (primo:D) faktycznie udalo mi sie raz znalezc taka strone gdzie nie bylo swissa ale prawda jest taka ze wiekszosc korzysta z tego samego systemu(amadeus itp.) Po drugie AirFrance to chyba obecnie najdrozsze linie I po trzecie: Nie bedzie zadnych tanszych dodatkowych lotow na sezon wakacyjny (przypominam ze wakacje to nie polowa czerwca, tylko poczatek lipca), a jak ktos znajdzie to czekam na wyprowadzenie mnie z bledu. Moje wrazenie jest takie: ktos cos slyszal, ktos gdzies widzial a ceny sobie rosna i rosna. A tak na marginesie dodam ze inna bajka jest znalezienie lotu a inna zarezerwowanie go - wtedy okazuje sie, ze to miejsce za ta cene jest juz nie dostepne (mozna sie zapisac na liste oczekujacych i to tez nie wszedzie)
sly6 Napisano 30 Marca 2008 Zgłoś Napisano 30 Marca 2008 DreedMed ostatnio czytalem ze z Londynu maja zwiekszyc liczbe lotow i np AIR France ma latac z Londynu do LA juz od poniedzialku
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.