lukaszekkk Napisano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2010 Gocharynka a powiedz mi jakie im dokumenty wysyłałaś do odnowienia GC ? Jakie dokumenty prosili Ciebie żebyś im dosłała ? Na pewno również przydadzą dla innych Forumowiczów te informacje Dzięki za odpowiedz.
gocharynka Napisano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2010 Wiec razem z petycja wyslalam: wspolne rachunki wspolne ubezpieczenie na samochod wspolny numer konta Poproszono mnie dwa miesiace pozniej abym im doslala forme W-2 z dwoch ostatnich lat (kaza isc po to do IRS bo musi byc certificated sam druk firmowy wystarczy) Ksero naszych ID gdzie jest wspolny ten sam adres minimum 2 listy od osob ktore nas znaja i potwierdzaja ze jestesmy malzenstwem osoby te musialy pojsc do public notary jest to wymagane w pismie nasze wspolne zdjecia -wyslalismy 3 jeszcze raz wspolne konto i inne dokumenty potwierdzajace zwiazek np wspolny wynajem apartamentu Ja to wszystko doslalam im miesiac temu
sly6 Napisano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2010 lukaszek tutaj masz przypiety post o tym co jest z takim czyms: http://www.usa.info.pl/board/Przedluzenie-...rty-t16069.html i teraz jak twoja zona dostanie 10 letnia wize to te dokumenty nie beda jej potrzebne,chyba ze dostanie na 2lata taka karte to raz oraz co bedzie za 1-2 lata z przedluzeniem karty to tez nie wiadomo,teraz tak jest na dzien dziesiejszy a co bedzie a miesiac to ....wazne abyc w miare na bierzaco w tymi sprawami zamkne ten temat aby odpowiadac na stronie podanej powyzej..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.