cavscout Napisano 28 Września 2008 Zgłoś Napisano 28 Września 2008 chcesz się założyć? http://pl.youtube.com/watch?v=L8__aXxXPVc Nie bede sie zakladal z jednego powodu. Ja jestem konserwatysta, Ty liberalem. Jezeli zauwazyles liberalowie krzycza ze wygral Obama, konserwatysci ze McCain. Tak samo bedzie z debata Palin-Biden. Ja wiem swoje i Ty wiesz swoje
cavscout Napisano 29 Września 2008 Zgłoś Napisano 29 Września 2008 najlepiej pojdzcie razem do baru Nie mysle
gabrielangel Napisano 1 Października 2008 Zgłoś Napisano 1 Października 2008 Te wypociny Palin brzmia identycznie jak ten slynny klip z Miss South Carolina. Nic dziwnego, ze nie daja jej gadac z dziennikarzami. Czwartek bedzie ciekawy Miss SC - Misses Palin - http://www.youtube.com/watch?v=n7Q_7DpuQ3M
daga Napisano 1 Października 2008 Zgłoś Napisano 1 Października 2008 a propos Palin to jak Wam sie podoba Tina Fey w swojej "zyciowej "roli? dla mnie miodzio
Mikko Napisano 1 Października 2008 Zgłoś Napisano 1 Października 2008 Cóż można powiedzieć - jest genialna Wszystko dzięki temu, że sama Palin dostarcza Nam już dużo humoru... to tak jak w Polsce, Nelly Rokita i jej odpowiednik w programie Szymona Majewskiego. (edit: nie porównuję Palin do Rokity)
daga Napisano 1 Października 2008 Zgłoś Napisano 1 Października 2008 jestem okropna, ale nie moge sie oprzec:)na stronie internetowej programu Saturday Night Live sa linki do obu skeczy (pelna wersja, dobrej jakosci,niepocieta przez uzytkownikow youtube,mam nadzieje,ze nie lamie w tej chwili zadych "copy rights") z Palin/Fey w roli glownej http://www.nbc.com/Saturday_Night_Live/vid...in-open/704042/ http://www.nbc.com/Saturday_Night_Live/vid...ry-open/656281/ Boze uchowaj nas przed nia jako wiceprezydent! Naprawde - przeraza mnie ta perspektywa,Obama swiety nie jest i pewnie "lekiem na cale zlo" tez nie, ale wierze,ze bedzie potrafil dobrac sobie madrych doradcow, poza tym zgadzam sie z jego wizja polityki jako dialogu a nie konfrontacji. A propos-swietne porownanie do Nelly rokity ) Wypisz-wymaluj:) jaki kraj,taka sara palin:)) pozdrawiam,daga
Jackie Napisano 1 Października 2008 Zgłoś Napisano 1 Października 2008 To że Palin może być vice mnie akurat nie przeraża - vice w zasadzie i tak nie ma nic gadania Gorzej, że baba ma spore szanse zostać...prezydentem. McCain młody nie jest i podobno ma problemy zdrowotne. Naprawdę żałuję że McCain nie wybrał choćby Romneya. Rozumiem obawy Republikanów przed wystawieniem mormona na prezydenta, ale jako vice IMO byłby już OK. Czekam na czwartek z niecierpliwością, tym bardziej że ani Palin, ani Bidena nie lubię Stawiam jednak na to, że Biden będzie górą. Wolałabym żeby mu Palin dokopała i tym samym zwiększyła szanse Republikanów, ale chyba nie można na to liczyć.
daga Napisano 1 Października 2008 Zgłoś Napisano 1 Października 2008 ups,nie zauwazylam dopisku - oczywiscie,palin to nie nelly -ale kontekst sluszny:) Co racja to racja;ta Lukrecja Borgia moze zostac glowa panstwa,brrr. MacCain wiosne zycia ma juz raczej za soba;nie jestem tez pewna, czy to plotka, czy tzw "fakt autentyczny" (jak ja lubie ten zwrot:P) - ale gdzies wyczytalam,ze chorowal na raka;Nie wiem, gdzie ten facet mial oczy wybierajac swojego zastepce- ale ta decyzja,jak dla mnie, to nic innego jak sztuczka magika, ktory wyciagnal krolika z kapelusza,z nadzieja,ze odkryl "anty-Hillary". Biden jest mi jak na razie obojetny- pewnie dlatego,ze nie wgryzalam sie w szczegoly jego zycia politycznego i poglady - czekam niecierpliwie na jutrzejsza debate - i komentarze po niej:)ciekawe jak wypadna obaj "vicekandydaci" pozdrawiam i milego dnia:) daga
Jackie Napisano 3 Października 2008 Zgłoś Napisano 3 Października 2008 Palin wypadła dużo lepiej niż sie spodziewałam, choć IMO i tak to za mało. Gdzieś tam w tle mi sie plątało, że powtarza wyuczone formułki. Jak dla mnie podsumowanie jest takie: Biden pinkolił z zasady, bo ma poglądy z którymi sie nie zgadzam a Palin pinkoliła bo nie ma nic do powiedzenia. Debata była ciut nudna, podobnie jak zeszłotygodniowa. Tak w ogóle to cała ta kampania jest nudna jak flaki z olejem, co mnie dziwi, z reguły jest barwniej Tym bardziej że w biegu startują kolorowy i była miss, człek sie spodziewa jakiś rewelacji a tu nic
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.