Joyanna Napisano 25 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2013 Married With Children - w czasach spoleczenstwa przewrazliwionego nt poprawnosci politycznej, zaden z obecnie latajacych seriali nie ma pojary do Bundy'ego. Tu masz racje,serial jest najlepszy z najlepszych i nic go nie przebije. RodzinkaPL - pokazuje prawdę o normalnej rodzinie The Walking Dead - serial super, lecz akcja się trochę zbyt wolno rozwija i szkoda, że leci dopiero chyba o 23:20 Obejrzalam wszystkie sezony,serial wymiata.Czasem miala bym ochote te dzieci zabic Pokazuje jak wyglada wiekszosc rodzin,jak sie do siebie odzywaja i traktuja,sie na wzajem,a nie ze w kazdym filmie wszyscy sie strasznie kochaja i tak slodko do siebie mowia,ze az mdli.Najkepsze to sa wybuchy zlosci ich matki Ogladal ktos" American horror story"? Pierwszy sezon bardzo fajny
Jim Beam Napisano 25 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2013 Aż zaczęłam żałować przez chwilę, że przeczytałam całą sagę, bo wiem co będzie, ale liczę na inwencję reżysera i kilka zmian Raczej nie cala, bo ostatnie dwa tomy wciaz sie pisza.
Paulina_89 Napisano 25 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2013 Raczej nie cala, bo ostatnie dwa tomy wciaz sie pisza. Nie, serio? Ok. powinnam była napisać, że przeczytałam wszystkie części napisane do tej pory. Zadowolony?
jkb Napisano 26 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2013 Nie, powinnaś odpowiedzieć, że same się nie piszą, tylko pisze je G R R Martin
Paulina_89 Napisano 26 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2013 Nie, powinnaś odpowiedzieć, że same się nie piszą, tylko pisze je G R R Martin That's a point!
Jim Beam Napisano 26 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2013 Nie, serio? Ok. powinnam była napisać, że przeczytałam wszystkie części napisane do tej pory. Zadowolony? Tak
taxidomoredo Napisano 13 Marca 2013 Zgłoś Napisano 13 Marca 2013 Ja oglądam teraz Arrow - film na podstawie komiksu Zielona strzała więc dla fanów Marvella polecam. Niedługo ma pojawić się również serial hannibal lecter może okazać się wielkim hitem !
Jim Beam Napisano 13 Marca 2013 Zgłoś Napisano 13 Marca 2013 Jako ze watek ozyl to kolejna propozycja: "The Wire" - Baltimore od ciemnej strony, niesamowicie uzaleznia.
gal Napisano 14 Marca 2013 Zgłoś Napisano 14 Marca 2013 A co z DOWNTON ABBEY nikt nie oglada? dosc goracy wsrod Amerykanow
Jackie Napisano 14 Marca 2013 Autor Zgłoś Napisano 14 Marca 2013 A co z DOWNTON ABBEY Zaczęłam oglądać i szczerze mówiąc, nudne toto trochę. Zdradziłam amerykańskie seriale! Ostatnio w kółko przerabiam Dr Who - chyba nigdy się nie znudzi.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.