mama Napisano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2008 Witam. Mam juz wizy w paszportach i żółte koperty. Jestem w trakcie zakupu biletu z Warszawy do Denver. Lot ,ktory wybralam ma 2 godzinna przerwe w New York. Czy ktos wie ile trwa odprawa na lotnisku i co bedzie z przesiadka gdy np samolot bedzie mial opóżnienie. Pozdrawiam i z góry dziekuje
gal Napisano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2008 Przy bardzo czestych opoznieniach (szczegolnie z NY) odlotow samolotow dwie godziny powinny wystarczyc na przesiadke
KW Napisano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2008 W jaki dzien tygodnia lecicie? Po zwyklych odciskach wysla was z waszymi kopertami do biura imigracyjnego, i tam moze byc 5 albo i 45 min czekania Odebrac musicie tez pewnie bagaz Ale powinniscie sie wyrobic
mpbc Napisano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2008 2 godziny to jest za mało, przed tobą kolejka i wypełnianie formularzy.... a następnie bagaże, nowy terminal i nowy samolot.
sly6 Napisano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2008 Jak lecisz LOT-em do NY a potem United do Denver to wrazie jakbys nie zdarzyla to Ci poszukaj miejsca w innym samolocie ...
tomekolodziej Napisano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2008 Tez mi sie wydaje ze nie wystaracza Ci 2 godziny.
andyopole Napisano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2009 Newark NJ (Liberty), mialem trzy godziny na przesiadke i ledwo wystarczylo czasu. Strasznie sie grzebali. Najpierw kolejka do odciskow, pozniej scisk z kolorowymi przed obliczem Immigration Officer. Gdybym musial dymac na inny terminal moglo byc cienko. Zdazylem wypic kawe i frrruuuu dalej. (portland OR). Bylo to 06.grudnia.2008.
bartezz Napisano 7 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2009 ja moge tyle powiedziec ja czekalem ok 2-3 godziny ale to zalezy od oficera emigr..jak ma focha to moze przetrzymac ile chce bo widzialem jak to robil z innnymi pozdrawiam
mirr Napisano 7 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2009 Jezeli lecisz pierwszy raz na wizie imigracyjnej z "zolta koperta" to mozesz sie nie wyrobic... mnie i jeszcze kilku emigrantow przetrzymywali prawie 3 godziny. Wydaje mi sie ze wszystko zalezy jak duzo jest takich "pierwszakow" na granicy.... ja akurat trafilem na dwie hinduskie rodziny przed soba. Nastepnym razem wystarczy Ci nawet 30 min, oczywiscie jezeli walizki dotra razem z Toba a custom sie nie doczepi...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.