Skocz do zawartości

Ostrzeżenie Dla Osób, Które Kiedykolwiek Przedłużyły Pobyt W Stanach Zjednoczonych

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 138
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Wg mnie nie powinieneś nic robić.

Jeśli myślisz o zachowaniu jakiejś karty pokładowej, to zachowaj raczej tą z powrotu ze Stanów, bo to jest Twój dowód, ze wyleciałeś.

A ile tam byłeś?

Napisano

ok.Mam nadzieje ze wszystko bedzie ok , bo w przyszlym roku zamierzam znowu leciec do USA i głupio by było zostac zawróconym albo miec skrocony pobyt z powodu błędu urzędnika ..

Napisano

pytanko : Czy gdybym (daj Boże) wylosowal w maju zielona kartę to ta cala sytuacja z ta moja I 94 mogłaby negatywnie wpłynąć na decyzję konsula ? czy wtedy równiez powinienem sie tłumaczyc i przedstawic dowody które posiadam ? czy w ogóle konsul by w to uwierzył ?

Napisano

a dlaczego mialby nie uwierzyc w to ze wyjechales,,jak masz np karte pokladowa z wylotu bo to jest wazne...

jesli by do tego doszlo,,musialbys miec duzegoo pecha aby Cie system nie wylapal ze wyleciales,,bo chyba czytales jaki juz maja system ?

Napisano

Ale w tym wszystkim ja sie nie obawiam o to czy wyjechaem czy nie tylko o to ze na tym formualarzu I 94 była wbita data 4 SEP(czyli data do kiedy moge pozostac w USA)tyle ze ja tego dnia wlecialem do USA a wyjechałem 18 czyli tak jakby przesiedzialem w USA 2 tyg.Czy ja to dobrze rozumuje ? bo zawsze wpisywana byla w paszport data do której legalnie mozna przebywac w USA.Dobrze mówie czy juz zwariowałem ?? :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...