Skocz do zawartości

Kupno Domu W Us

donata771

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Moja Mami szuka domku za kwote..heh..50,000$ taki na poczatek bym nie wydawala pierwszych wyplat na wynajmowanie mieszkania(jest moim sponsorem na laczenie rodzin i bierze sobie do serca bardzo)Remonty sama potrafie robic,no nie wszystko wiec oczekiwan nie mam wygorowanych;)

• Odpowiedzi 44
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
Ostatnio znajomi sie rozgladali za jednosypialniowym mieszkaniem na Florydzie i mowili ze ceny tego co ogladali to tak $50-60k, wiec robi sie calkiem przyzwoicie, mysle czy z kims na spolke nie kupic ;-)

Ja chromolę, za tą cenę to w okolicach Chicago nawet komórki na miotły nie kupisz... Jadę na Florydę :)

Napisano
Ja chromolę, za tą cenę to w okolicach Chicago nawet komórki na miotły nie kupisz... Jadę na Florydę :)

Ale sie ubawilam teraz...jaka to kwota 50-60k-co to za k?

Napisano
Ale sie ubawilam teraz...jaka to kwota 50-60k-co to za k?

"k" jak przedrostek "kilo" czyli tysiąc (mnożnik), ale nie to samo co "K" stosowane w informatyce, bo te oznacza mnożnik 1024

Napisano
Jackie, przyjezdzaj do nas. :) Szopy na miotly bardzo tanie. W srodku kilka szopow praczy jako bonus :)

Myślimy o przeprowadzce za parę lat i bierzemy Georgię pod uwagę jako jedno z możliwych miejsc :) Podoba nam się Athens. Póki co oglądaliśmy tylko zdjęcia :P bo nie mamy czasu na wakacje, nawet w weekendy...

Napisano

Athens jest super, ladne miasto i ma ta specjalna atmosfere, charakterystyczna dla miast akademickich. Dobry uniwersytet. Sporo przyjemnych kafejek i restauracji.

A na serio, jak znajdziecie czas na wakacje, to zapraszamy. Mozecie sie u nas zatrzymac, a do Athens mamy ok godziny. Lubimy tam zagladac czasami.

Napisano

nie przesadzajcie z tymi cenami za 50k to kupisz jakis badziew pewnie condo conversion z wyposazeniem kuchennym z 1945 i na dodatek w jakiejs prehistorycznej dzielnicy

ceny polecialy w dol ale nie do przesady

zreszta nie goraczkujcie sie tak ceny beda dalej leciec w dol

to ze ceny na fl tansze niz w wawie - niebawem i w wawie spadna jak i w calej polsce - przez ostatnie 2 lata ci co sprzedali zrobili dobrze ci co kupili popelnili blad i co dalej kupuja tez blad

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...