ziuziu100 Napisano 19 Marca 2009 Zgłoś Napisano 19 Marca 2009 jestem w usa 10 miesiecy i przesiedzialam wize o 4 miesiace. co teraz? mam wykupiony bilet na srode 25 marca, czy bede miala problemy na lotnisku? czy mnie aresztuja :/ ?? szczerze mowiac , mam to gleboko w powazaniu czy mi zabiora wize czy nie, i tak nie chce miec z tym krajem nic do czynienia. chce poprostu bez problemu wrocic do polski. czy mial ktos z was taka sytuacje????? pomocy! z gory dzieki wszystkim za odpowiedzi
Jackie Napisano 19 Marca 2009 Zgłoś Napisano 19 Marca 2009 Temat poruszany był już wielokrotnie na forum. Nikt Cię nie zaaresztuje, po co?
sly6 Napisano 19 Marca 2009 Zgłoś Napisano 19 Marca 2009 Tak jak napisala Jackie nikt Cie na lotnisku nie ruszy za to ze jestes nielegalnie..
madzia77 Napisano 19 Marca 2009 Zgłoś Napisano 19 Marca 2009 Wylecisz sobie do kraju bez żadnych problemów.
andyopole Napisano 19 Marca 2009 Zgłoś Napisano 19 Marca 2009 Mozna nawet przypuszczac ze wuj Sam odetchnie z ulga
gal Napisano 19 Marca 2009 Zgłoś Napisano 19 Marca 2009 Jestem 10 miesiecy i przesiedzialam 4 miesiace i nie chce miec z tym krajem nic wspolnego A co takiego zlego ten kraj ci zrobil Obys sie nie przejechala na wlasnych slowach JAK WIELU
ziuziu100 Napisano 19 Marca 2009 Autor Zgłoś Napisano 19 Marca 2009 hej Wszystkim jestem w stanach 10 miesiecy , dostalam pozwolenie na 6 , czyli jestem o 4 miesiace za dlugo. mam bilet powrotny za tydzien . co sie stanie na lotnisku? co najlepiej powiedziec , ze dlaczego sie siedzialo tak dlugo?
sly6 Napisano 19 Marca 2009 Zgłoś Napisano 19 Marca 2009 A co ma sie dziac?masz juz wyzej odpowiedz oddasz czy nie oddasz I-94 to i tak nie ma znaczenia jak do USA nie wrocisz juz.Ta wiza w paszporcie i tak jest nie wazna.
ziuziu100 Napisano 19 Marca 2009 Autor Zgłoś Napisano 19 Marca 2009 ten kraj mi nic nie zrobil. spedzilam sobie tutaj dobrze czas, ale jestem tutaj tylko gosciem. tesknota za wlasnym krajem , przewyzsza chec siedzenia w usa. przez rok mieszkalam i pracowalam w las vegas, teraz w czasie kryzysu ludzie traca prace , zarabia sie tylko na rachunki, nie zyje sie tutaj tak jak zylo sie 10 lat czy 20 wczesniej, czasy wielkiej ameryki sie koncza, to jest przynajmniej moje zdanie , nie musiscie sie zgadzac z moja opinia oczywiscie.
kubakj Napisano 20 Marca 2009 Zgłoś Napisano 20 Marca 2009 W Polsce Ameryka byla i 20 lat temu, ja przynajmniej widzialem, ze w Polsce jak ciezko pracujesz i kombinujesz to tez masz.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.