Skocz do zawartości

Przyjaciele Pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

CHCIAŁEM SIĘ PODZIELIĆ PEWNYMI SPOSTRZEŻENIAMI.BYŁEM NA ROZMOWIE U KONSULA.PODAŁEM ŻE JESTE STUDENTEM I ŻE PRACUJĘ. POSTANOWIŁEM NIE KŁAMAĆ ŻEBY NIE RYZYKOWAĆ(SKĄD MY MOŻEMY WIEDZIEĆ CZY ONI NIE MAJA JAKICH KOLWIEK DANYCH O NAS....) I W EFEKCIE NIE DOSTAŁEM WIZY!USŁYSZAŁEM ŁAMANĄ ANGLO- POLSZCZYZNĄ:SORY ALE NIE BO WIELU STUDENTÓW EMIGRUJĄC DO USA W ZAŁOŻENIU MA PODJĘCIE NIELEGALNEJ PRACY"-PRÓBA POLEMIKI NIE MIAŁA SENSU BO "JEST PAN W POTENCJALNEJ GRUPIE RYZYKA OSÓB CHCĄCYCH PRACOWAĆ W NASZ COUNTRY".NIE PYTAŁ O NIC ZADAL KILKA PYTAŃ I POWIEDZIAŁ NIE!W SUMIE TRWAŁO TO 45 SEKUND.GDZIE TU JEST LOGIKA.POZDRAWIAM I ŻYCZĘ POWODZENIA.

• Odpowiedzi 66
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Jest logika,,poczytaj dobrze forum i znajdziesz odpowiedzi dlaczego tak jest

co jakis czas ktos sie pyta o pracy nielegalnej,o tym jak nie jechac przez work i travel a na wizie turystycznej i tam robic.

jak widzisz mogles isc przez work i travel i prawie wize mialbys w kieszeni.

ps prosze nie pisz duzym literami,wylacz caps lock...

Napisano

mógłbyś podać kilka linków z przykładowymi tematami.aha czy np. w styczniu mogę starać sie o work trawel z pracodawcą z usa którego sam tam mam mimo że w ambasadzie zalecają odczekać ok 1 roku???

Napisano

Po 1 teraz jakbys zlozyl papiery i jakies biuro by je przyjelo to moze bys wyjechal jesli w Ambasadzie nie mieli by ale ..

Bo w styczniu nie polecisz na work i travel,,to obowiazuje w okresie wakacji ...

Mozesz sie starac na 2 rok o work i travel bo to jest inny rodzaj wizy.

Napisano

Jesli znajdziesz takie biuro ktore przyjmie jeszcze teraz papiery to mozesz jechac na krotki okres czasu,,wazne abys o czasie wyjechal :D

byly juz takie przypadki ze ktos pojechal i nie chcial byc tych 4 miesiecy a tylko 3..

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...