Skocz do zawartości

Plusy I Minusy Ruchu Bezwizowego

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 150
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

1. Bedzie ciezko kupic bilety. :lol:

2. Dostajac wize (promese), przechodze juz wstepna weryfikacje - to zawsze cos.

3. Moge zostac na pol roku, a nie na 3 miesiace

Z jednego tylko powodu chcialbym, zeby nie bylo wiz - chociaz przez chwile: zobaczylibysmy, ilu z tych, co tak nienawidza Ameryki i uwazaja, ze wyjazd tam, to idiotyzm...zmieniloby zdanie! :D

Napisano

Wydaje mi sie ze bylo by fair gdyby wizy byly zniesione za sam fakt walki polskich zolnierzy w wojnach usa...no ale coz...polityka ...

Napisano

Z jednego tylko powodu chcialbym, zeby nie bylo wiz - chociaz przez chwile: zobaczylibysmy, ilu z tych, co tak nienawidza Ameryki i uwazaja, ze wyjazd tam, to idiotyzm...zmieniloby zdanie! :D

A takich z tego co sie orientuje jest sporo ;) wczoraj mialam 'przyjemnosc' poczytac komenatrze pod artykulem na temat zniesienia wiz ;)

~joho [2013-05-22 21:57]

Na h*j mi ruch bezwizowy ze Stanami. Po co miałbym tam jechać ? Kryzys taki sam, jak u nas, bilet drogi, zwiedzać nie ma czego. Niech sobie w d..ę wsadzą tą swoją reformę imigracyjną.

~din [2013-05-22 21:55]

pytanie a kto tam chce jechac, bo jakos nie wydaje mi sie zeby polacy tesknili za syjonistyczna ameryka

~polak [2013-05-22 22:07]

a ja mam us w d...nic tam nie ma i nie potrzeba mi tam to tych"przyjaciol"wyjezdzac

~LL [2013-05-22 22:06]

niech sie wypchaja, nawet meksyki juz niehcetnie jezdza

~bg [2013-05-22 22:45]

Teraz sztab polityków będzie miał powód do częstych wyjazdów.Mam głęboko w czterech literach ich wizy.Zobaczyli,że Polacy to pracowici i wydajni pracownicy to chcą za frajerskie dwa$/h zatrudnić naszych.A w Polsce zostaną sami emeryci pracownicy budżetówki.A Polacy co zostaną będą bez pracy i łatwo będzie ich pozbawić dorobku życia.

~Tereska [2013-05-22 22:45]

Mam nadzieję że wyjazd do USA nie będzie dla Polaków obowiązkowy, bo jakoś się nie wybieram.

jar [2013-05-22 22:40]

A po jaką chorere ja mialbym tam jechać? zapieprzac na tych zacofanców ?? Nigdzie nie jest tak dobrze jak we własnym kraju - tu mi żaden ..TAS nie podskoczy . A tam ? niech jada ci co chcą zapieprzac na Obamę i być tam popychadłami . Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wolna droga !!!!

temkas [2013-05-23 01:09]

Skończone! Mit padł! Amerykę mamy w Europie i nie potrzebujemy żadnej łachy. 23 lata za późno.Tyle w temacie!

jesli ktos chcialby sie odmozdzyc to podaje linka gdzie to znalalzlam - http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,opage,2,title,Ryszard-Schnepf-postep-w-sprawie-zniesienia-wiz-dla-Polakow,wid,15670462,wiadomosc.html#opinie

Napisano

Nie gadaj, niektóre komentarze są dobre. Mój ulubiony:

Mam nadzieję że wyjazd do USA nie będzie dla Polaków obowiązkowy, bo jakoś się nie wybieram.

:D

Napisano

1. Bedzie ciezko kupic bilety. :lol:

2. Dostajac wize (promese), przechodze juz wstepna weryfikacje - to zawsze cos.

3. Moge zostac na pol roku, a nie na 3 miesiace

No ale przecież nikt nie broni Ci iść po wizę do ambasady nawet gdy Polska wejdzie do ruchu bezwizowego. To są żadne argumenty :)

Napisano

Nie gadaj, niektóre komentarze są dobre. Mój ulubiony:

:D

No bo Ty chyba w temacie nie jestes i nie wiesz jeszcze, ze Donald juz drukuje bilety dla wszystkich na obowiazkowe zwiedzanie Ameryki :D

Napisano

Wsrod moich znajomych to moge na palcach jednej reki policzyc komu zalezy, ale tym razem licze tych, ktorzy wysylaja do mnie maile pelna nadziei i pytan "Wiesz czasem kiedy wizy zostana zniesione?" ... ostatnio zrobilo sie na ten temat jeszcze wiecej halasu, wiec wiecej maili dostaje (tak z 3 na tydzien) od roznych osob

Pewnie wszyscy mysla ze te wizy zostana calkowicie zniesione( w sensie ze kazdy kto chce bedzie mogl pracowac,uczyc i osiedlic sie w Usa).Dziwi mnie to ze osoby zainteresowane tematem nie szukaja odpowiedzi dotyczacych ruchu bezwizowego samodzielnie.Przeciez to wszystko jest w internecie dostepne.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...