kamils48 Napisano 19 Maja 2009 Zgłoś Napisano 19 Maja 2009 tomRz pisz co nowego w twojej sprawie.sam sie jeszcze nie otrzymalem paszportu od ccusa i nie wiem czy w koncu mam ta wize czy nie.Choc studiuje na polibudzie :/
niron Napisano 19 Maja 2009 Zgłoś Napisano 19 Maja 2009 No niestety długo to trwa, w moim przypadku ambasada trzyma paszporty 2 tygodnie już. Autorze daj znać jak się sprawa zakończy.
kosiash_umysloof Napisano 19 Maja 2009 Zgłoś Napisano 19 Maja 2009 No niestety długo to trwa,w moim przypadku ambasada trzyma paszporty 2 tygodnie już. Autorze daj znać jak się sprawa zakończy. Ja tez czekalem ponad dwa tygodnie na swoj. Ciekawe czym to jest spowodowane bo przeciez nie tym, ze maja duzo zgloszen. Pozdrawiam.
niron Napisano 19 Maja 2009 Zgłoś Napisano 19 Maja 2009 Śmiało obstawiam że lenistwem. Jednak stara wersja działania, czyli spotkanie w cztery oczy była duża szybsza i ciekawsza;-)
otoagatka Napisano 19 Maja 2009 Zgłoś Napisano 19 Maja 2009 hehe dokladnie, moj paszport trzymaja juz 3 tygodnie, pewnie lezy pod sterta innych i czeka az sie nim ktos zainteresuje.....
gwizdek Napisano 19 Maja 2009 Zgłoś Napisano 19 Maja 2009 Witam ! Nic sie nie martwcie - ja czekalm 4 tygodnie ale wkleili kolejna wize do paszportu wiec wszystko ok
TomRz Napisano 23 Maja 2009 Autor Zgłoś Napisano 23 Maja 2009 Sprawa ma się następująco. Dziś idę przebukować bilet (na ok 15 czerwca) - to ostateczny termin w poniedziałek z rana miałem lecieć. W poniedziałek (18 maja) dzwoniłem do firmy w której opłaciliśmy program WAT z pytaniem kiedy będzie rozmowa itp. Powiedziano mi, że dostane koło środy (20 maja) meila z wstępnymi informacjami - meila nie dostałem więc wczoraj dzwoniłem ponownie. Chodziło mi głownie o jakiś termin kolejnej rozmowy w związku z tym, że dziś jest ostateczny termin kiedy mogę przebukować bilet. Przez 16 minut mówiono mi, że nie mam szans ze względu na szkołę i odebrałem wrażenie, że na siłę próbuje mnie się przekonać do zrezygnowania z ponownego starania się o wizę (można 2 - 3 razy ale nie 10 czy 20). Przez ten czas dowiedziałem się, że kolejna okazja do starania się o wizę to środa 27 maja. Mamy sobotę więc może jeszcze zdążę skompletować dokumenty- nawet nie wiem jakie... Wysłałem dziś meila do firmy z pytaniem jakie dokumenty trzeba na kolejną rozmowę mam nadzieję że w poniedziałek odpiszą i uda mi się do środy wyrobić. Do 15 czerwca może i trzeci raz jak będzie taka potrzeba...
TomRz Napisano 23 Maja 2009 Autor Zgłoś Napisano 23 Maja 2009 Bilet przebukowany na 18 czerwca więc sądzę jak będzie potrzeba to jeszcze ze dwa podejścia zdążę zrobić....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.