andyopole Napisano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Nic z tego. Violonczela jedzie na moje terytorium. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Violonczela Napisano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 to moze juz na miejscu uda nam sie spotakac na kawe bede do 13 sierpnia super, czemu nie , ja planuje do konca sierpnia...,ale wszystko sie moze zmienic.. . A gdzie bedziesz?, jesli moge sie spytac... Nic z tego. Violonczela jedzie na moje terytorium. ;-) nic nie stoi na przeszkodzie, by spotkac sie kolektywnie. albo jak kto woli grupowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malaw Napisano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 super, czemu nie , ja planuje do konca sierpnia...,ale wszystko sie moze zmienic.. . A gdzie bedziesz?, jesli moge sie spytac... nic nie stoi na przeszkodzie, by spotkac sie kolektywnie. albo jak kto woli grupowo. Chetnie spotkam sie i na grupowa kawe , bede w samym seattle niedaleko downt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 super, czemu nie , ja planuje do konca sierpnia...,ale wszystko sie moze zmienic.. . A gdzie bedziesz?, jesli moge sie spytac... nic nie stoi na przeszkodzie, by spotkac sie kolektywnie. albo jak kto woli grupowo. Majac wzglad na moje mocno siwe wlosy na zadne grupy sie nie pisze. :-) ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Violonczela Napisano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Chetnie spotkam sie i na grupowa kawe , bede w samym seattle niedaleko downt. super, jestesmy umowione . Mysle, ze wygospodarujemy jakis dzien, by spotkac sie na pogaduchy . Majac wzglad na moje mocno siwe wlosy na zadne grupy sie nie pisze. :-) ;-) Andy, nie wykrecaj sie wlosami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilya_ Napisano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 16 lutego: hong kong ->taiwan,taipei...leci ktos moze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
runawaybrode Napisano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 ktos leci 7 marca? wawa - londyn - new york Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzanass Napisano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 27.03 Warszawa-Paryż-Detroit-Pittsburgh. Ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaterinaPetrova Napisano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 24 kwietnia WARSZAWA-LONDYN-NOWY YORK Do Londynu o 12:05 British Airways na Heathrow, z Heathrow wylot o 15:15 American Airways. To będzie mój pierwszy lot, będę sama lecieć więc się ogromnie stresuję... Jakby się okazało, że ktoś leci, to byłoby mi naprawdę miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragony Napisano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 OT Well... You're Katerina Petrova (vel Pierce) - suck it up Charakterologicznie tez Katerina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi