wiater Napisano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Szukam osoby, która leciała do Chicago z przesiadką w Londynie na lotnisku Heathrow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mi0706 Napisano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 no takich osób jest pełno, ja np. się przesiadałem na Heatrow. A jakie masz pytanie? Co cię interesuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serafina Napisano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Hej, Ja lecę z Warszawy przez Berlin 16 sierpnia do NY Lecicie Airberlin? Macie już jakieś doświadczenia z tą linią? Ja lecę Warszawa-Berlin-Chicago na początku września. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkmen1978 Napisano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Lecicie Airberlin? Macie już jakieś doświadczenia z tą linią? Ja lecę Warszawa-Berlin-Chicago na początku września. Hej, lecimy pierwszy raz AirBerlin, wiec nic nie pomogę, podobno solidna Niemiecka firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serafina Napisano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Hej, lecimy pierwszy raz AirBerlin, wiec nic nie pomogę, podobno solidna Niemiecka firma Rezerwujecie miejsca przed odlotem czy dopiero przy odprawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 moze to ja pomoge to forum ma duzoo postow-tematow i takie cos mozna znalesc http://forum.usa.info.pl/topic/22050-opinie-o-air-berlin/?hl=%2Bair+%2Bberlin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serafina Napisano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Dzięki Sly6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkmen1978 Napisano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Rezerwujecie miejsca przed odlotem czy dopiero przy odprawie? Dopiero przy odprawie, więc musimy byc na lotnisku maksymalnie jak najwcześniej żeby siedzieć razem, lecimy w czwórkę, przy kupowaniu biletów mówiono nam że nie powinno byc z tym problemów... oby tak było ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serafina Napisano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Dopiero przy odprawie, więc musimy byc na lotnisku maksymalnie jak najwcześniej żeby siedzieć razem, lecimy w czwórkę, przy kupowaniu biletów mówiono nam że nie powinno byc z tym problemów... oby tak było ... Też przy odprawie. Co prawda można zarezerwować wcześniej ale to kosztuje ponad 180 zl :/ Mam nadzieję że linie zaoferują niemiecka jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość espe Napisano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Też przy odprawie. Co prawda można zarezerwować wcześniej ale to kosztuje ponad 180 zl :/ Mam nadzieję że linie zaoferują niemiecka jakość Ale odprawa może być dzień wcześniej przez www http://www.airberlin.com/pl-PL/webcheckin/index/index/ . 24h przed wylotem można sobie miejsce samemu wybrać. Airberlin latałem kilka razy po europie - linia jak linia, dość nowa flota. Ale na trasach europejskich średnie jedzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi