wiater Napisano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2014 Szukam osoby, która leciała do Chicago z przesiadką w Londynie na lotnisku Heathrow. Cytuj
mi0706 Napisano 1 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 1 Lipca 2014 no takich osób jest pełno, ja np. się przesiadałem na Heatrow. A jakie masz pytanie? Co cię interesuje? Cytuj
serafina Napisano 5 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 5 Lipca 2014 Hej, Ja lecę z Warszawy przez Berlin 16 sierpnia do NY Lecicie Airberlin? Macie już jakieś doświadczenia z tą linią? Ja lecę Warszawa-Berlin-Chicago na początku września. Cytuj
darkmen1978 Napisano 7 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 7 Lipca 2014 Lecicie Airberlin? Macie już jakieś doświadczenia z tą linią? Ja lecę Warszawa-Berlin-Chicago na początku września. Hej, lecimy pierwszy raz AirBerlin, wiec nic nie pomogę, podobno solidna Niemiecka firma Cytuj
serafina Napisano 7 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 7 Lipca 2014 Hej, lecimy pierwszy raz AirBerlin, wiec nic nie pomogę, podobno solidna Niemiecka firma Rezerwujecie miejsca przed odlotem czy dopiero przy odprawie? Cytuj
sly6 Napisano 7 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 7 Lipca 2014 moze to ja pomoge to forum ma duzoo postow-tematow i takie cos mozna znalesc http://forum.usa.info.pl/topic/22050-opinie-o-air-berlin/?hl=%2Bair+%2Bberlin Cytuj
darkmen1978 Napisano 7 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 7 Lipca 2014 Rezerwujecie miejsca przed odlotem czy dopiero przy odprawie? Dopiero przy odprawie, więc musimy byc na lotnisku maksymalnie jak najwcześniej żeby siedzieć razem, lecimy w czwórkę, przy kupowaniu biletów mówiono nam że nie powinno byc z tym problemów... oby tak było ... Cytuj
serafina Napisano 7 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 7 Lipca 2014 Dopiero przy odprawie, więc musimy byc na lotnisku maksymalnie jak najwcześniej żeby siedzieć razem, lecimy w czwórkę, przy kupowaniu biletów mówiono nam że nie powinno byc z tym problemów... oby tak było ... Też przy odprawie. Co prawda można zarezerwować wcześniej ale to kosztuje ponad 180 zl :/ Mam nadzieję że linie zaoferują niemiecka jakość Cytuj
Gość espe Napisano 8 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 8 Lipca 2014 Też przy odprawie. Co prawda można zarezerwować wcześniej ale to kosztuje ponad 180 zl :/ Mam nadzieję że linie zaoferują niemiecka jakość Ale odprawa może być dzień wcześniej przez www http://www.airberlin.com/pl-PL/webcheckin/index/index/ . 24h przed wylotem można sobie miejsce samemu wybrać. Airberlin latałem kilka razy po europie - linia jak linia, dość nowa flota. Ale na trasach europejskich średnie jedzenie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi