siente Napisano 31 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 31 Lipca 2015 Ja lecę trasą jak kolega wyżej, tyle, że 15 sierpnia dopiero. Cytuj
Natalia1245 Napisano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2015 Witam Leci ktoś 1 grudnia GDAŃSK-FRANKFURT-MIAMI ? Lufthansa Cytuj
Robal Napisano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2015 Hej, lecę w listopadzie na 2 tygodnie z Dublina, ewentualnie z Londynu. Jeżeli ktoś leci w tym terminie to chętnie bym pojechał z kimś. I nie chodzi mi wyłącznie o przelot bo wiem że ciężki będzie mi znaleźć kogoś kto leci z Dublina/Londynu, ale przede wszystkim na miejscu by mieć jakieś towarzystwo wtedy zawsze raźniej i lepiej sobie poradzić. Jakby ktoś był zainteresowany to dajcie znać. Cytuj
Joanna30 Napisano 1 Września 2015 Zgłoś Napisano 1 Września 2015 Lata, ale z przesiadkami w różnych miastach Europy. Cytuj
kzielu Napisano 1 Września 2015 Zgłoś Napisano 1 Września 2015 A czy coś oprócz LOT lata z Wawy w kierunku Ameryki Płn ? Bezposrednio nie, ale co to za problem ? Kazdy wiekszy przewoznik ma lot z WAW do swojego hubu (CDG, AMS, LHR, MUC czy FRA) i stamtad piec tysiecy roznych lotow do US do wyboru.... Cytuj
Magdalena S Napisano 1 Września 2015 Zgłoś Napisano 1 Września 2015 i w dużo rozsądniejszej cenie niż LOT Cytuj
star Napisano 2 Września 2015 Zgłoś Napisano 2 Września 2015 Jest czasami znacznie taniej.Sam od jakiegoś czasu latam z KLM . Oferują tam lot z Warszawy do Nowego Jorku przez Amsterdam. Samoloty bardzo wygodne, jedzenie na pokładzie również całkiem całkiem. Patrzę sobie na ich stronę to w tym momencie możesz tam znaleźć lot liniowy w cenie poniżej 2000 zł.Z tego co wiem to Lot bardzo rzadko schodzi poniżej tej ceny. Cytuj
Gigi_wroc Napisano 5 Września 2015 Zgłoś Napisano 5 Września 2015 15 czerwiec Kraków - Phoenix ( przesiadki Londyn, Chicago, albo Londyn, Nowy York) 30 wrzesień powrót z NYC Witam, Napisałaś że wracasz z Nowego Jorku do Polski 30 września... Bo miałbym zapytanie, czy była byś wstanie wziąć małą paczkę ze sobą ? Oczywiście zapłacę za fatygę ... waga max 2-3kg... Pozdrawiam. Paweł - Gigi_wroc Cytuj
paramedica83 Napisano 8 Września 2015 Zgłoś Napisano 8 Września 2015 Ja lecę 22 wrzesnia do NY z przesiadka w Londynie. Wracam 9 października. Cytuj
Gość aneska22 Napisano 9 Września 2015 Zgłoś Napisano 9 Września 2015 12 września z Warszawy do Chicago Lotem, Ktoś co? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi