siente Napisano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Ja lecę trasą jak kolega wyżej, tyle, że 15 sierpnia dopiero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natalia1245 Napisano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Witam Leci ktoś 1 grudnia GDAŃSK-FRANKFURT-MIAMI ? Lufthansa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Hej, lecę w listopadzie na 2 tygodnie z Dublina, ewentualnie z Londynu. Jeżeli ktoś leci w tym terminie to chętnie bym pojechał z kimś. I nie chodzi mi wyłącznie o przelot bo wiem że ciężki będzie mi znaleźć kogoś kto leci z Dublina/Londynu, ale przede wszystkim na miejscu by mieć jakieś towarzystwo wtedy zawsze raźniej i lepiej sobie poradzić. Jakby ktoś był zainteresowany to dajcie znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Lata, ale z przesiadkami w różnych miastach Europy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2015 A czy coś oprócz LOT lata z Wawy w kierunku Ameryki Płn ? Bezposrednio nie, ale co to za problem ? Kazdy wiekszy przewoznik ma lot z WAW do swojego hubu (CDG, AMS, LHR, MUC czy FRA) i stamtad piec tysiecy roznych lotow do US do wyboru.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magdalena S Napisano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2015 i w dużo rozsądniejszej cenie niż LOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Jest czasami znacznie taniej.Sam od jakiegoś czasu latam z KLM . Oferują tam lot z Warszawy do Nowego Jorku przez Amsterdam. Samoloty bardzo wygodne, jedzenie na pokładzie również całkiem całkiem. Patrzę sobie na ich stronę to w tym momencie możesz tam znaleźć lot liniowy w cenie poniżej 2000 zł.Z tego co wiem to Lot bardzo rzadko schodzi poniżej tej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gigi_wroc Napisano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Września 2015 15 czerwiec Kraków - Phoenix ( przesiadki Londyn, Chicago, albo Londyn, Nowy York) 30 wrzesień powrót z NYC Witam, Napisałaś że wracasz z Nowego Jorku do Polski 30 września... Bo miałbym zapytanie, czy była byś wstanie wziąć małą paczkę ze sobą ? Oczywiście zapłacę za fatygę ... waga max 2-3kg... Pozdrawiam. Paweł - Gigi_wroc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paramedica83 Napisano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Ja lecę 22 wrzesnia do NY z przesiadka w Londynie. Wracam 9 października. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość aneska22 Napisano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Września 2015 12 września z Warszawy do Chicago Lotem, Ktoś co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi