sly6 Napisano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2009 andyopole musze Cie zmartwic ale jak ktos mowi ze chodzi do kosciola,pracuje tam to nie znaczy ze jest ok i dobry.To jest smutne ale prawdziwe ..Nie wszyscy tacy sa no ale jak widac ....
gal Napisano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2009 to tak zwany podwojny standard ktory swoja droga jest standardem To moze z proboszczem trzeba pogadac....... albo z rada parafialna?
sly6 Napisano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2009 Pewnie ze mozna i nalezy o tym porozmawiac ..Moze to wiecej da niz straszenie .
andyopole Napisano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2009 to tak zwany podwojny standard ktory swoja droga jest standardemTo moze z proboszczem trzeba pogadac....... albo z rada parafialna? Ha ha, dobre. Gal, Twoj i moj post wbily sie w jedno okienko....
mpbc Napisano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2009 Zeszliści z tematu, jak dla mnie szanse na odzyskanie kasy za sprzątanie kościoła (ciekawe jakiego?) zmniejszyły się. Babka ma teraz "straszka" i może go wykorzystać.
andyopole Napisano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2009 To samo napisalem w pierwszym poscie, w kazdym razie, w tej sytuacji, proboszcz, pastor, pop, rabin (niepotrzebne skreslic) oraz rada parafialna sa ostatnimi instancjami, ktore moga neszczesnikom pomoc albo obiecac modlitwe w ich intencji.
mpbc Napisano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2009 Jeżeli ten kościół to tylko jakiś "guru" to rada parafialna raczej nie istnieje.
gal Napisano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2009 Ha ha, dobre. Gal, Twoj i moj post wbily sie w jedno okienko.... klikamy razem nie zdarzylo mi sie jeszcze cos takiego
andyopole Napisano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2009 Ani mnie, widocznie kliknelismy <dodaj odpowiedz> jednoczesnie............ ale Ty mocniej....!
sly6 Napisano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2009 zeby zakonczyc ta rozmowe o postach polaczonych to jest moja wina..za szybko to zrobilem i tyle.. Teraz zaczekajmy na odpowiedz Tommy22 ..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.