cornelai123 Posted September 4, 2009 Report Share Posted September 4, 2009 chcialam sie zapytac ,czy moze ktos wie ile kosztują tabletki antykoncepcyjene w ca? bo nie wiem czy lepiej wziac zapas ze soba czy nie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neith Posted September 4, 2009 Report Share Posted September 4, 2009 Wraz z wizytą u ginekologa w celu ich przepisania, na pewno będą kosztować więcej, niż w Polsce. Nie jest zresztą powiedziane, że w USA mają te same antyki, co w Polsce. Weź ze sobą kilka opakowań, żeby starczyło na podróż i żebyś nie musiała latać po lekarzach w celu wydania recepty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milka83 Posted September 4, 2009 Report Share Posted September 4, 2009 chcialam sie zapytac ,czy moze ktos wie ile kosztują tabletki antykoncepcyjene w ca? bo nie wiem czy lepiej wziac zapas ze soba czy nie? Zalezy od tego jakie bierzesz i czy masz ubezpiecznie. Ja bralam w przeszlosci Jasmin i maja swoj odpowiednik w USA i placilam $25 z ubezpieczeniem. Lepiej zabrac zapas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andyopole Posted September 5, 2009 Report Share Posted September 5, 2009 a moze by tak slub czystosci na czas pobytu w USA zlozyc? odpust mozna jakis dostac........ i grosza sie zaoszczedzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
cornelai123 Posted September 5, 2009 Author Report Share Posted September 5, 2009 ok w takim razie pojde do ginekologa w polsce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Posted September 5, 2009 Report Share Posted September 5, 2009 Robienie sobie na własną rękę przerw w braniu hormonów nie jest wskazane. Po drugie, tabletki bierze się z różnych powodów, nie tylko w celach antykoncepcyjnych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted September 5, 2009 Report Share Posted September 5, 2009 andyopole tak jak napisala Jackie,musisz cos wiecej ten temat poczytac .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andyopole Posted September 5, 2009 Report Share Posted September 5, 2009 rzeczywiscie, poczytam troche bo hormony mi buzuja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.