Skocz do zawartości

Za 2 Tygodnie W Konsulacie...ratunku! :))

USASOWIEC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Dzięki wielkie panowie;) Czyli moge iść do biura podróży, kupić bilet, zapłacić gotówką i odrazu go odebrać??

ILE TY MASZ LAT??? BO JAK CZYTAM TWOJE PYTANIA I WYPOWIEDZI TO NIE CALE 6 :)

TERAZ JUZ WIEM DLACZEGO LUDZIE SIE TU ROZPISUJA ZE CI UCZCIWI OBRYWAJA ZA TYCH KTORZY KOMBINUJA ALE DZIWI MNIE FAKT ZE NIBY NORMALNI ODPISUJA NA TAKIE PYTANIA

• Odpowiedzi 76
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
Dzięki wielkie panowie;) Czyli moge iść do biura podróży, kupić bilet, zapłacić gotówką i odrazu go odebrać??

a jak idziesz do sklepu i kupujesz koszulkę to odbierasz ją na drugi dzień, czy od razu ją dostajesz po zapłaceniu? :)

Napisano

bilet mozesz odebrac nawet i za pare dni jak jest taka mozliwosc a jesli nie to zalezy czy papierowy czy tez elektroniczny to z chwila zakupu stajesz sie jego wlascicielem :)

Napisano

Jak ci coś ewelina nie pasuje to nie odpisuj, nie prosiłem Cię o to. Nigdy nie latałem, staram się dopiąć wszystko na ostatni guzik. I wyłącz caps lock. to taki przycisk po lewej stronie...na klawiaturze!!!

Napisano
Ok. A powiedzcie mi jeszcze jak jest w Chicago. Słyszałem że to jedno z najbardziej nowoczesnych i najbardziej "kozackich" miast w ameryce. Gdzieś czytałem że konkuruje o prymat z Nowym Jorkiem i co niektórzy uważają że ma przewagę nad "stolicą świata" jeśli chodzi o wiele rzeczy... to prawda? Będe wdzięczny za wszelkie informacje:)

Chicago jest napewno najbardziej skorumpowanym miastem w USA.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...