ewelina0426 Napisano 30 Września 2009 Zgłoś Napisano 30 Września 2009 Dzięki wielkie panowie;) Czyli moge iść do biura podróży, kupić bilet, zapłacić gotówką i odrazu go odebrać?? ILE TY MASZ LAT??? BO JAK CZYTAM TWOJE PYTANIA I WYPOWIEDZI TO NIE CALE 6 TERAZ JUZ WIEM DLACZEGO LUDZIE SIE TU ROZPISUJA ZE CI UCZCIWI OBRYWAJA ZA TYCH KTORZY KOMBINUJA ALE DZIWI MNIE FAKT ZE NIBY NORMALNI ODPISUJA NA TAKIE PYTANIA
danik Napisano 30 Września 2009 Zgłoś Napisano 30 Września 2009 Dzięki wielkie panowie;) Czyli moge iść do biura podróży, kupić bilet, zapłacić gotówką i odrazu go odebrać?? a jak idziesz do sklepu i kupujesz koszulkę to odbierasz ją na drugi dzień, czy od razu ją dostajesz po zapłaceniu?
sly6 Napisano 1 Października 2009 Zgłoś Napisano 1 Października 2009 bilet mozesz odebrac nawet i za pare dni jak jest taka mozliwosc a jesli nie to zalezy czy papierowy czy tez elektroniczny to z chwila zakupu stajesz sie jego wlascicielem
USASOWIEC Napisano 1 Października 2009 Autor Zgłoś Napisano 1 Października 2009 Jak ci coś ewelina nie pasuje to nie odpisuj, nie prosiłem Cię o to. Nigdy nie latałem, staram się dopiąć wszystko na ostatni guzik. I wyłącz caps lock. to taki przycisk po lewej stronie...na klawiaturze!!!
sly6 Napisano 2 Października 2009 Zgłoś Napisano 2 Października 2009 pamietam jak ja sie kiedys pytalem o prawie wszystko ale wtedy nie bylo forow itp i se jakos czlowiek poradzil
cavscout Napisano 3 Października 2009 Zgłoś Napisano 3 Października 2009 Ok. A powiedzcie mi jeszcze jak jest w Chicago. Słyszałem że to jedno z najbardziej nowoczesnych i najbardziej "kozackich" miast w ameryce. Gdzieś czytałem że konkuruje o prymat z Nowym Jorkiem i co niektórzy uważają że ma przewagę nad "stolicą świata" jeśli chodzi o wiele rzeczy... to prawda? Będe wdzięczny za wszelkie informacje:) Chicago jest napewno najbardziej skorumpowanym miastem w USA.
USASOWIEC Napisano 4 Października 2009 Autor Zgłoś Napisano 4 Października 2009 Skąd wziąłeś takie info??
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.