Skocz do zawartości

Proszę O Ocenę I Rady - Moja Przyszłość...

Paulina_89

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Gratulacje, czyli jednak nie Hawaje?

Na razie są oferty nauczania w polskich przedszkolach.

powiedzialbym tak : " narazie sobie podaruj"

i nie traktuj tego jedynie jako poprawki ortograficznej ...hehehe

• Odpowiedzi 84
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Gratulacje Paulina_89 ! Jesli chodzi o znalezienie pracy, itp. Zadaje sie, ze juz ktos na forum wspomnial ze moze warto poszukac roznych firm tlumaczeniowych - moze tam. Certyfikacje na pewno warto zrobic - i tego mozna poszukac moze na stronach roznych uczelni badz tez przez stowarzyszenia tlumaczy?

Powodzenia!

Napisano

Gratulacje Paulina_89 ! Jesli chodzi o znalezienie pracy, itp. Zadaje sie, ze juz ktos na forum wspomnial ze moze warto poszukac roznych firm tlumaczeniowych - moze tam. Certyfikacje na pewno warto zrobic - i tego mozna poszukac moze na stronach roznych uczelni badz tez przez stowarzyszenia tlumaczy?

Powodzenia!

Paulina, widzisz jak Ci rodacy pomagaja ?

Sprobuj tez dumpster diving.

Bezplatne wyzywienie dla calej rodzinki.

Tylko trzeba uwazac co i kiedy sie wyciaga.

Ksiazke moglbym o tym napisac...

Napisano

Bariera psychiczna ;) Ja nawet nie jadam amerykańskich produktów w postaci chlebka, bułek czy ciast, pączków. Wolę sama zrobić ;) Dzisiaj np. piekę chleb :D

moja zona piecze chleb dwa razy w tygodniu

jest to czesc naszego zywieniowego rytualu

ale wyciagniecie z dumpstera 18 jednofuntowych opakowan mrozonych i osobno prozniowo pakowanych

filecikow "alaskan sockeye salmon" z data "przydatnosci do spozycia" 12.03.2012 ( wczorajszy polow)

nie powinno zaszkodzic rodzinnemu budzetowi ...hehehe

p.s. cena $12.99 przybita na kazdym opakowaniu

Dzisiaj np. piekę chleb :D

nie samym chlebem czlowiek zyje a jesli chodzi o "bariere psychiczna" to kazda szanujaca sie panienka

zna ten bol ( z pierwszej randki ?)

Napisano

Bariera psychiczna ;) Ja nawet nie jadam amerykańskich produktów w postaci chlebka, bułek czy ciast, pączków. Wolę sama zrobić ;) Dzisiaj np. piekę chleb :D

Gratuluje stylu zycia tak trzymaj.

Moja zona tez robi wszystko od podstaw jesli chodzi o nasz styl zywienia przez wiele lat z hakiem

Nie tolerujemy american fast ready to eat etc. etc.

Urokiem ze mieszkamy w NYC jest to ze masz dostep do dobrego pieczywa roznych narodowosci nie typowego "wonder"

Plus ogromnej rzeszy przerornorodnych restauracji najlepszych pod sloncem, gdzie dla odmiany czasem udamy sie, przewaznie w ramach rozrywki z kumplami.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...