makdonald Napisano 8 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 8 Listopada 2011 Gratulacje, czyli jednak nie Hawaje? Na razie są oferty nauczania w polskich przedszkolach. powiedzialbym tak : " narazie sobie podaruj" i nie traktuj tego jedynie jako poprawki ortograficznej ...hehehe
wow Napisano 8 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 8 Listopada 2011 Gratulacje Paulina_89 ! Jesli chodzi o znalezienie pracy, itp. Zadaje sie, ze juz ktos na forum wspomnial ze moze warto poszukac roznych firm tlumaczeniowych - moze tam. Certyfikacje na pewno warto zrobic - i tego mozna poszukac moze na stronach roznych uczelni badz tez przez stowarzyszenia tlumaczy? Powodzenia!
makdonald Napisano 8 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 8 Listopada 2011 Gratulacje Paulina_89 ! Jesli chodzi o znalezienie pracy, itp. Zadaje sie, ze juz ktos na forum wspomnial ze moze warto poszukac roznych firm tlumaczeniowych - moze tam. Certyfikacje na pewno warto zrobic - i tego mozna poszukac moze na stronach roznych uczelni badz tez przez stowarzyszenia tlumaczy? Powodzenia! Paulina, widzisz jak Ci rodacy pomagaja ? Sprobuj tez dumpster diving. Bezplatne wyzywienie dla calej rodzinki. Tylko trzeba uwazac co i kiedy sie wyciaga. Ksiazke moglbym o tym napisac...
haneczka019 Napisano 8 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 8 Listopada 2011 powiedzialbym tak : " narazie sobie podaruj" i nie traktuj tego jedynie jako poprawki ortograficznej ...hehehe makdonald, jak na razie to twoja poprawka jest do poprawki...
makdonald Napisano 9 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2011 makdonald, jak na razie to twoja poprawka jest do poprawki... hehehe....co Polok to opinia ( a juz chcialem napisac "niech zadecyduje vox populi") http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3501109
Paulina_89 Napisano 9 Listopada 2011 Autor Zgłoś Napisano 9 Listopada 2011 Sprobuj tez dumpster diving. Poradzę sobie bez tego
makdonald Napisano 9 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2011 w kazdym razie jesli potrzebujesz konkretnych rad w dziedzinie dd to zawsze sluze bo jak to mowia " never say never"...hehehe
Paulina_89 Napisano 9 Listopada 2011 Autor Zgłoś Napisano 9 Listopada 2011 Bariera psychiczna Ja nawet nie jadam amerykańskich produktów w postaci chlebka, bułek czy ciast, pączków. Wolę sama zrobić Dzisiaj np. piekę chleb
makdonald Napisano 9 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2011 Bariera psychiczna Ja nawet nie jadam amerykańskich produktów w postaci chlebka, bułek czy ciast, pączków. Wolę sama zrobić Dzisiaj np. piekę chleb moja zona piecze chleb dwa razy w tygodniu jest to czesc naszego zywieniowego rytualu ale wyciagniecie z dumpstera 18 jednofuntowych opakowan mrozonych i osobno prozniowo pakowanych filecikow "alaskan sockeye salmon" z data "przydatnosci do spozycia" 12.03.2012 ( wczorajszy polow) nie powinno zaszkodzic rodzinnemu budzetowi ...hehehe p.s. cena $12.99 przybita na kazdym opakowaniu Dzisiaj np. piekę chleb nie samym chlebem czlowiek zyje a jesli chodzi o "bariere psychiczna" to kazda szanujaca sie panienka zna ten bol ( z pierwszej randki ?)
gal Napisano 9 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2011 Bariera psychiczna Ja nawet nie jadam amerykańskich produktów w postaci chlebka, bułek czy ciast, pączków. Wolę sama zrobić Dzisiaj np. piekę chleb Gratuluje stylu zycia tak trzymaj. Moja zona tez robi wszystko od podstaw jesli chodzi o nasz styl zywienia przez wiele lat z hakiem Nie tolerujemy american fast ready to eat etc. etc. Urokiem ze mieszkamy w NYC jest to ze masz dostep do dobrego pieczywa roznych narodowosci nie typowego "wonder" Plus ogromnej rzeszy przerornorodnych restauracji najlepszych pod sloncem, gdzie dla odmiany czasem udamy sie, przewaznie w ramach rozrywki z kumplami.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.