sly6 Napisano 7 Października 2009 Zgłoś Napisano 7 Października 2009 Tak jak napisala Krysia pewne pytania nalezy pisac tam bo jesli pojawiaja sie tutaj pytania to beda przenoszone do tam tego tematu.. A i oplaty sa na dzien dzisiejszy ten temat zostaje przyczepiony
basha1 Napisano 7 Października 2009 Zgłoś Napisano 7 Października 2009 Bardzo dobra ściaga! Bardzo przydatna, zaoszczędza dużo czasu podsumowując wszystko w jednym miejscu. Proszę o wskazówki jaka jest roznica w wymaganych dokumentach jesli tak jak w moim przypadku kandydat ubiega sie o GC po slubie z obywatelem, ale na przesiedzianej F1. (po zmainie statusu z B1/B2).
Monika1234 Napisano 7 Października 2009 Zgłoś Napisano 7 Października 2009 Bardzo prosze o pomoc - ktora Affidavit of Support wypelnia sie w sytuacji gdy malzonek jest w stanie nas sponsorowac (wystarczajace dochody wg. poverty guidelines) - czy jest to forma I-134, czy I-864? Troche sie w tym zgubilam... Dziekuje!
Saka Napisano 8 Października 2009 Zgłoś Napisano 8 Października 2009 Zdecydowanie forma I-864. Powodzenia
sly6 Napisano 8 Października 2009 Zgłoś Napisano 8 Października 2009 pytania prosze podawac w innym temacie w innym przypadku beda kasowane lub tez przesuwane jak znajde czas,,,i prosze o tym pamietac bo jesli tak ma byc to temat zostanie zamkniety i nikt nie bedzie mogl nic pisac aby cos poprawic w tym co jest napisane tutaj jest ten temat: http://www.usa.info.pl/board/Formalnosci-P...Usa-t11705.html
Allygally Napisano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2009 Wow, Bardzo sie napracowalas zeby stworzyc ten przewodnik. Duzo ludzi jest Ci bardzo wczecznych wliczajac mnie ;-) Jednakze czy orientujesz sie czy jest jakac roznica w procesie ubiegania sie o zielona karte jesli ja mam wize pracownicza H1 i poslubilam obywatela USA. Dziekuje Ally
pelasia Napisano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2009 bardzo obrazowa tabelka co do wymaganych szczepien, w koncu umiescili co jest wymagane jasno i przejrzyscie ( strona 12) http://www.cdc.gov/ncidod/dq/civil_ti_vacc-2009.htm
elmo32 Napisano 10 Lutego 2010 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2010 super ściagawka a jak wygląda sytuacja w przypadku gdy dokumenty wysyłane są z usa a ja jestem w pl? co po kolei powinno się wypełniać i wysyłać z góry dziękuje i pozdrawiam
sly6 Napisano 11 Lutego 2010 Zgłoś Napisano 11 Lutego 2010 elmo o tym poczytasz na forum w tematach o cr1
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.