promysl Napisano 15 Marca 2010 Zgłoś Napisano 15 Marca 2010 Na jaki nr tel dzwonicie? +1 630 3340700 melduje ze jest zmieniony... Wytestowalbym swoj status, albowiem logowac sie juz nie moge... Uuupsss - czeski bład prefix 603 chyba bedzie wlasciwy No to mam - case completed FEB11
promysl Napisano 29 Marca 2010 Zgłoś Napisano 29 Marca 2010 W piątek otrzymalem maila z "P4 APPOINTMENT COVER LETTER". List datowany 25MAR. Spotkanie w Ambasadzie 18MAY. Teraz zabawa w doktora
greg1031 Napisano 29 Marca 2010 Autor Zgłoś Napisano 29 Marca 2010 Nooo, super to gratuluje! Wiesz gdzie doctora szukać?
kamia Napisano 29 Marca 2010 Zgłoś Napisano 29 Marca 2010 promysl kiedy zamkneli Twoja sprawe? zwykla poczta tez cos przyjdzie? bo na maila nic nie przychodzi tak w ogole to tego lekarza moge juz "zalatwic" czy musze czekac na jakas wiadomosc? nasza sprawa zostala zamknieta 10 marca
greg1031 Napisano 29 Marca 2010 Autor Zgłoś Napisano 29 Marca 2010 Raczej tylko mailem wysyłają, podawałaś im maila? Czekaj na ten list co dostał Promysl z datą interview, dopiero wtedy umawiasz się na wizyte do doktora.
greg1031 Napisano 30 Marca 2010 Autor Zgłoś Napisano 30 Marca 2010 To może pocztą wyślą... lepiej zadzwoń na infolinię NVC i podaj maila. Na infolinii też Ci powiedzą kiedy masz interview, jeśli ustalili datę. Dodatkowo w ostatnim dniu miesiąca pojawia się terminarz spotkań na kolejny miesiąc na stronie Ambasady. http://polish.poland.usembassy.gov/poland-...ppointment.html
panran Napisano 30 Marca 2010 Zgłoś Napisano 30 Marca 2010 Nie podawalismy maila Tak przy okazji dzięki waszym wypowiedziom łatwiej się czeka i wskazówki naprawdę celne – wielkie dzięki.
kamia Napisano 30 Marca 2010 Zgłoś Napisano 30 Marca 2010 To może pocztą wyślą... lepiej zadzwoń na infolinię NVC i podaj maila. Na infolinii też Ci powiedzą kiedy masz interview, jeśli ustalili datę. Dodatkowo w ostatnim dniu miesiąca pojawia się terminarz spotkań na kolejny miesiąc na stronie Ambasady.http://polish.poland.usembassy.gov/poland-...ppointment.html Dziekuje Maz dzwonil wczoraj i okazalo sie ,ze mamy wizyte na 26 maja
kamia Napisano 30 Marca 2010 Zgłoś Napisano 30 Marca 2010 Mam pytanie do Kamii – czy sprawdzałaś czy możesz się logować do „płatności online”. Pytam bo moja sprawa zakończona 19 marca, a Twoja 10 marca ja jeszcze mogę się logować.Jak wspominaliście nie mam jeszcze magicznego zdania „Sign In Failed” Tak przy okazji dzięki waszym wypowiedziom łatwiej się czeka i wskazówki naprawdę celne – wielkie dzięki. Jak dobrze pamietam to po 10 jeszcze sie logowalam. Pozniej juz nawet nie sprawdzalam,bo maz dzwonil i powiedziano mu ,ze 10 zamkneli sprawe.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.