hciuku Napisano 8 Listopada 2009 Autor Zgłoś Napisano 8 Listopada 2009 no to juz wszystko mam wyjasnione ^^ tylko wypelniac i jechac
sly6 Napisano 8 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 8 Listopada 2009 jak cos to pytaj...ja kiedys za takie cos musialem nie zle zabulic aby sie dowiedziec czegos.,..takie kiedys byly czasy jak sie czlowiek staral a teraz .... wole teraz dac cos za darmo i moze kiedys ktos mi pomoze,,mam taka cicha nadzieje
hciuku Napisano 8 Listopada 2009 Autor Zgłoś Napisano 8 Listopada 2009 ok, he ^^ DS-156 po ang lub po pol bez polskich znakow Formularz DHL tez po pol z polskimi znakami czy bez ? DS-157 po pol z polskimi znakami czy bez ?
sly6 Napisano 8 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 8 Listopada 2009 ds 156 tak jak piszesz ze masz wybor co do jezyka ale bez polskich znakow dhl pisz z polskimi znakami jak i ds 157...
hciuku Napisano 8 Listopada 2009 Autor Zgłoś Napisano 8 Listopada 2009 aha ds 156 po ang dam .. i tak duzo nie trzeba pisac jak myslisz .. duzo moze byc ludzi w tym miesiacu ?
sly6 Napisano 8 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 8 Listopada 2009 czasami jest duzo a czasami tyle ze sam sie zdzwisz.,..wiesz czasami jest tak ze komus cos tam nie wypada i przepisuje sie na inny dzien ... a dobrze umiesz angielski?jak tak to tak wypelnij
hciuku Napisano 8 Listopada 2009 Autor Zgłoś Napisano 8 Listopada 2009 dobrze .. caly czas sie ucze zeby nie miec zaleglosci mam nadzieje ze gdy wroce moj ang bedzie bardzo dobry
hciuku Napisano 9 Listopada 2009 Autor Zgłoś Napisano 9 Listopada 2009 słyszałem ze gdzies przy konsulacie jest poczta gdzie mozna dokonac na konto konsulatu zeby rozpatrzyli wniosek czy to prawda ?
danik Napisano 9 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2009 a nie lepiej wpłacić sobie np. dzień wcześniej? i przygotowanym z każdym potrzebnym papierkiem udać się prosto do konsulatu? taka podpowiedź
hciuku Napisano 9 Listopada 2009 Autor Zgłoś Napisano 9 Listopada 2009 boje sie takiej sytuacji ze zrobie wplate na konto z poczty u mnie a oni stwierdza ze ten papierek jest nieprawidlowy albo cos innego sobie wymysla ..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.