Skocz do zawartości

Kiedy Najtansze Bilety

Noname

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej, jak stoici z biletami na okres wakacyjny? Wybieram się do NY na początku sierpnia i nie wiem czy już kupować bilety.

• 2 miesiące później...

• Odpowiedzi 36
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Hej,

planuje leciec do Chicago 5 czerwca, od dluzszego czasu sledze ceny biletow, ale mam wrazenie, ze w tym roku na sezon wakacyjny sa drogie. Czy Wy tez macie takie wrazenie ?

W ubiegle lato, mniej wiecej w tym samym terminie lecialam LOTem za niecale 1800 zl, teraz taki sam lot kosztuje 2700 zl, a z przesiadkami najtaniej w okolicach 2300 zl! NIe wiem, czy powinam kupowac taki bilet, czy jest jeszcze szansa, ze stanieja ? jak myslicie ?

Napisano

teraz np KLM i Lufthansa miala cos taniego ale ,,ale bywa tak ze np na 6 czerwca moze byc 5 biletow w tej cenie a znow na 7 moze byc ledwie 2 i kto 1 ten lepszy

lub tez trzeba czekac na przesiadke zamiast 2 godz to 5-8 godz...

popytaj sie z linia lotniczych co maja oraz zapisz sie do news letter-a danej linii lotniczej

bywa jeszcze tak ze wystarczy leciec 1-3 dni wczesniej lub tez pozniej i cena moze byc inna

• 1 miesiąc później...
Napisano

rubia taki okres czasu no sie spoznilas na male ceny

mozesz np leciec przez Niemcy,Czechy jak masz blisko i moze cos tam bedzie taniego

• 6 miesięcy później...
Napisano

Słuchajcie do dziś jest promocja w Lufthansie i mozna kupić bilet do Chicago na marzec za 1886zł.

Macie doświadczenia w tych promocjach Lufthansy? Myślicie, że cena sie zmieni jutro na dużo więcej albo jak to będzie w styczniu?

Nie wiem czy kupować czy czekać?

Napisano

promocja mowi ,jest cos tanio ale moga byc pewne oboszczenia jak brak zmiany powrotu,oddania biletu itd

czym tanszy bilet tym wiecej ma restrykcji..

a czy bilet bedzie drozszy?oczywiscie ze tak ,jak sie skonczy limit biletow tanich wtedy beda te drozsze w ofercie,,a co bedzie w styczniu to zobaczmy za pare dni :)

bo moze znow cos dadza :rolleyes:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...