pelasia Napisano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2010 takze duzo zalezy w ktorym miescie bedziesz mial spotkanie z urzednikiem imigracyjnym. bardziej magluja w chicago i NY a mniej w innych miejscach. denver i houston, wspominam dosc milo. NY juz mniej ale tez bez problemow, nie lecialam przez chicago ale slyszalam rozne historie, czy wyolbrzymione i prawdziwe to ci powiedziec nie umiem. inna osoba inny przypadek. tak czy inaczej nie stresuj sie a bedzie dobrze. jesli urzednik zauwazy ze trzesiesz sie jak galareta to da mu to do myslenie i zacznie zastanawiac sie dlaczego. pomysl sobie, wszystko dla ludzi a urzednik to tez czlowiek.
hansbach Napisano 27 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2010 Kiedy wypełnia sie I-94? Po wylądowaniu czy można wcześniej?
paprak Napisano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2010 W samolocie juz mozna sobie wypelnic.
hciuku Napisano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2010 zauwazylem ze pisaliscie cos na temat biletu elektronicznego ... ja mam taki bilet kupiony tam i spowrotem .. i nie wiem jak to dziala .. czy dostaje juz w polsce jak bede lecial bilety w obie strony .. podkreslam ze mam z przesiadka w chicago czyli 1bilet to z pol do chicago 2. z chicago do minneapolis 3z mineapolis do chicago 4z chicago do polski oświećcie mnie jak to dziala z tymi biletami elektronicznymi ;/ bo wlasnie sie zaczalem martwic co bedzie jak urzednik sie mnie zapyta co z biletem powrotnym .. co ja mu wtedy powiem ;/
Anarion Napisano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2010 Najlepiej go sobie wydrukuj, bo urzędnicy lubią pytać o bilet powrotny. I lubią go zobaczyć Wszystko zależy na kogo trafisz, ale dla spokoju lepiej mieć to potwierdzenie biletu.
hciuku Napisano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2010 jedyne co mam to strona z planem lotu i wszystkimi info. i kodami rezerwacji na kazdy bilet (z pol do chicago pozniej z chicago do minneapolis i tak samo tylko juz spowrotem do polski wygenerowana do wydrukowania przez strone biura podruzy w korej zostal kupiony bilet.. i to ma wystarczyc ?
hansbach Napisano 27 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2010 Ja rezerwowałem bilet na KLM, ale lece (Air France, Northwest i KLM) i również miałem problem z wydrukowaniem biletu. Były podawane informacje o locie, ale nie był to bliet. Poszedłem do biura KLM w Warszawie i tam bardzo miła pani wydrukowała mi bilet oraz plan podróży. Może pójdź do linii i popros o coś takiego.
czypar Napisano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2010 spokojnie wydrukuj to co masz, z reguly patrza tylka na daty i miejsca przylotu/wylotu...ciebie bedzie przeswietlal urzednik w chicago bo tu przekraczasz amerykanska granice...
czypar Napisano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2010 Kiedy wypełnia sie I-94? Po wylądowaniu czy można wcześniej? dostajesz i94 do wypelnienia juz w samolocie - stewardesa w pewnym momencie bedzie rozdawala, musisz wziasc i wypelnic i 94 (biala) i kartka celna - niebieska, poza tym na tych drukach wypelniasz adres gdzie zostajesz - miej dokladny adres przy sobie z kodem pocztowym itd wiec nie sadze aby spytali cie o hotel. moga cie spytac kim ta osoba jest dla ciebie u ktorej sie zatrzymujesz, to wszystko... o adres gdzie sie zatrzymasz spytaja sie juz ciebie z miejsca z ktorego rozpoczynasz swoja podroz czyli w warszawie wiec radze miec przy sobie dokladny adres
sly6 Napisano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2010 druk I-94 oraz celny mozna zobaczyc na tej stronie: http://www.lot.com/Info/PL/aspx/Content__I...ubMenuId=001001
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.