gal Napisano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2010 Na pewno cie zamkna i bedziez zyl na koszt amerykanskiego podatnika
KW Napisano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2010 witaj SakaA to teraz mi wbiles klina bo ja mam tylko w jedna strone ,i znow nastepny stres,ok ale jak masz powrotny bilet to pozniej po jakims czasie on ci przepada i tracisz kase a te bilety nie sa tanie ja mialam w jedna strone
FUGAZI Napisano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2010 Co w przypadku, gdy zmiana rezerwacji jest nie możliwa lub nie mam pieniędzy na bilet. Dlaczego jeśli Amerykanie cofają mnie zagranicy to ja mam płacić z własnej kieszeni za ich decyzje. Zamykają mnie do więzienia? Nie masz pieniedzy na bilet? To za co miales zamiar zyc podczas pobytu w Stanach?
hansbach Napisano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2010 Nie po to wydaje 2000zł żeby poleciec do USA, aby po wylądowaniu wydać kolejne 2500zł na podróż powrotną. Latanie samolotem mnie nie kręci. Wydanie pieniędzy na życie to inna sprawa.
sly6 Napisano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2010 moze ja odpowiem.. greczynka wiele osob lata majac k-1 i ma bilet w 1 strone wiec jest takie cos mozliwe...spytaj sie linii lotniczej o dodatkowy bagaz czy Ciebie dotyczy nasbach jak narazie nie znam -nie czytalem o takim przypadku aby ktos kto ma bilet w 2 strony nie byl wpuszczony do samolotu po zawroceniu z granicy bo takie cos zalatwia juz urzad abys mial mozliwosc powrotu chyba ze masz bilet w 1 strone to juz jest problem linii lotniczej jak Cie potem scignac i dlatego tez nie warto kupowac biletu w 1 strone kiedy sie leci turystycznie jedynie problem moze byc z miejscami na taki powrot...jak bys nie wrocil samolotem ktorym przyleciales to czekasz na lotnisku na nastepny lub tez jestes odstawiany do wiezienia. tak wiec jak masz bilet z tzw restrykcjami to polecisz na tym bilecie,,chyba ze potem linia lotnicza cos bedzie chciala abys doplacil ale nie calosc
FUGAZI Napisano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2010 Latanie samolotem mnie nie kręci. To popłyń kajakiem.
Saka Napisano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2010 To popłyń kajakiem. Ewentualnie mozna wybrac tansza wersje i zakupic dmuchane kaczuszki na ramiona
sly6 Napisano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2010 ale wracajac do tematu..cofniec czy kiedys bylo inaczej z tym?a no nie ale wtedy czlowiek nie wiedzial o tym chyba ze opowiesci kogos ...tak wiec chyba kiedys bylo latwiej z wylotem bo czlowiek za duzo nad tym nie myslal wsiadal i lecial
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.