sly6 Napisano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2011 nie moze jakbys sie zapoznal ze strona urzedu imigracji,ze strona Ambasady lub tez forum to znalazlbys szybko odpowiedz... moga aby byc wspolsponsorami jak znajedziesz zone z GC lub tez obywatelstwem USA Cytuj
kiki007 Napisano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2011 Witam, mam pytanie odnośnie wysyłania ds 230, tzn mąż juz zrobił opłatę za mnie i za córkę razem 808$ i dosłał jakieś tam brakujące dokumenty o rozliczeniu. Teraz nie wiem czy mam czekać na informację z NVC , że oni dostali te brakujące dokumety czy wysłać im ds 230 czy od razu sama. Cytuj
kiki007 Napisano 10 Maja 2011 Zgłoś Napisano 10 Maja 2011 Czy jest ktoś na forum i mógłyby mi pomóc?bardzo proszę o radę, nie chce dublować tematu dlatego go nie wklejam jeszcze raz. Pytanie jest w poście wyżej:) Cytuj
AniaL Napisano 10 Maja 2011 Zgłoś Napisano 10 Maja 2011 Witam, U mnie sprawa wyglądała w ten sposób, że wszelka korespondencja od NVC przychodziła na e-maila. W związku z tym cały pakiet do DS-230 wysłaliśmy dopiero wtedy, gdy dostaliśmy emaila, że czekają na DS230 oraz pozostałe dokumenty. Jeśli chcesz mieć pewność, że dostali brakujące dokumenty to zadzwoń na infolinię i tam będzie bieżący status sprawy. Być może już jest wprowadzona informacja,że czekają na DS230. Jeśli tak to ze strony, na której dokonuje się płatność pobierze cover sheet z kodem kreskowym i dołącz na wierzch do DS230. I wg mnie możesz śmiało wysyłać. Mam nadzieję, że chociaż jakoś pomogłam.Pzdr Cytuj
Jim Beam Napisano 10 Maja 2011 Zgłoś Napisano 10 Maja 2011 Teraz nie wiem czy mam czekać na informację z NVC , że oni dostali te brakujące dokumety czy wysłać im ds 230 czy od razu sama. Wysylac. Za potwierdzeniem odbioru. Z kodem kreskowym oczywiscie - jak przedmowca pisze. Przed wyslaniem przeczytac , sprawdzic, podpisac co trzeba (czesc I) i nie podpisywac czasem czego nie trzeba (czesc II) i juz. powodzenia Cytuj
kiki007 Napisano 11 Maja 2011 Zgłoś Napisano 11 Maja 2011 Właśnie wczoraj przyszło potwierdzenie, ale na adres pocztowy i do Stanów do męża, wcześniej wszystkie dokumenty wysłali na email. Pozdrawiam. Cytuj
anna1963 Napisano 16 Maja 2011 Zgłoś Napisano 16 Maja 2011 Witam, staram się o wizę kategorii F4- zakończyłam dokumentację i odesłałam wszystkie papiery (tj zaświadczenie o niekaralności, akty ur itp) 10 stycznia tego roku i od tego czasu martwa cisza... czekamy na jakiekolwiek informacje i wizytę w ambasadzie jednak najwidoczniej wszystko się zatrzymało,,? Więc mam takie pytanko: czy był ktoś z was w ambasadzie w miesiącu marzec/kwiecień/maj? Jeżeli tak to kiedy odesłaliście ostatnie dokumenty i jak długo czekaliście na odpowiedź? Cytuj
sly6 Napisano 16 Maja 2011 Zgłoś Napisano 16 Maja 2011 anna1963 piszemy dany temat,post 1 raz .tak jest na kazdym forum. Cytuj
anna1963 Napisano 16 Maja 2011 Zgłoś Napisano 16 Maja 2011 przepraszam- już nie popełnię tego błędu. Jednakże z niecierpliwością czekam na odpowiedź forumowiczów Cytuj
grumete Napisano 16 Maja 2011 Zgłoś Napisano 16 Maja 2011 najwidoczniej wszystko się zatrzymało,,? jaka jest twoja Priority Date?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi