Joanna30 Napisano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2012 Ale przecież jest wyjaśnione, dlaczego ta data się cofnęła. W biuletynie ze stycznia 2011. Nie pierwsza to retrogresja i pewnie nie ostatnia, choć może kolejna nie nastąpi tak szybko, bo teraz petycje rozpatrywane są powoli. Cytuj
Katarzyna.123 Napisano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2012 Gdzie jest to wyjasnione? Cytuj
Joanna30 Napisano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2012 W biuletynie wizowym ze stycznia 2011. A ja tą informację wkleiłam do swojego posta, gdzie zebrałam, jak przedstawiało się rozpatrywanie petycji w Twojej kategorii w ciągu ostatnich kilku lat. Cytuj
Katarzyna.123 Napisano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2012 No trudno czeba czekac dziekuje za wszystkie odpowiedzi.. te czeba to takie specjalne z bykiem hehehe trzeba Cytuj
sly6 Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2012 katarzyna dla mnie to nie zadna nowosc ze cos sie cofa,ze cos nie idzie tak ,a ze trafia czlowieka to masz racje. Cytuj
Katarzyna.123 Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2012 Ale wyjsnijcie mi tak czarno na bialym dlaczego cofaja sie daty bo nie kumam tego alej,jak moze byc rozpatrywany rok 2002 nagle znika i jest rozpatrywany 2000 Cytuj
Joanna30 Napisano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2012 To jeszcze raz... Tym razem wytłuszczam przyczynę i skutek. Info z biuletynu ze stycznia 2011: D. RETROGRESSION OF FAMILY CUT-OFF DATES As reported in the December Visa Bulletin (number 27), the cut-off dates for most Family preference categories advanced at a very rapid pace during the past two years. Those movements have resulted in a dramatic increase in the level of applicant demand received in recent months. This has required the retrogression of many Family preference cut-off dates for January in an effort to hold number use within the various numerical limits. Further retrogressions cannot be ruled out should demand continue at the current levels. Cytuj
sly6 Napisano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2012 katarzyna jakis czas temu byl artykul w dzienniku dlaczego tak sie dzieje..dla mnie to nie nowosc i musisz z tym sie liczyc Cytuj
greg1031 Napisano 24 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 2012 Czesc Kochani! Wiem trochę nie na temat, ale postanowilem tu w koncu zajrzec ponownie! Miło, że moj temat cieszy sie powodzeniem! U mnie wspaniale, powoli do przodu! Pozdrawiam wszystkich! Grzesiek Cytuj
mercer Napisano 4 Października 2012 Zgłoś Napisano 4 Października 2012 Witam wszystkich. Również dawno tu nie zagladałem. Czy dobrze rozumiem aktualny biuletyn, ze dla kat. F4 sprawy sa rozpatrywane z 2001 roku ? Moje PD to 28 maj 2002 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi