sly6 Napisano 8 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2012 tzn jakiego miekkiego znaku? nie uzywa sie zadnych liter polskich jak i tez innych jak z ogonkami itd
gucio14 Napisano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2012 Witam, mam pytanie: czy jeśli mam spotkanie umówione na 9:30 to przyjść do ambasady tak o 9 normalnie czy jak tylko otwierają czyli o 8? Z góry dziękuję za odpowiedź
Joanna30 Napisano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2012 Jak jesteś umówiony na 9:30, to spokojnie możesz przyjść o 9:00. Na 8:00 przyjdą ci, co są umówieni na 8:00
cnebit Napisano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2012 Witam Mam pytanie odnośnie Ds 160 mianowicie czy znajdują się w nim pytania odnośnie udziału w loterii o zieloną kartę?? Jeśli tak to czy udział w loterii może jakoś utrudnić otrzymanie wizy turystycznej?
ilya_ Napisano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2012 udzial w lot wizowej dv nie utrudnia zdobycia promesy wizowej.
sly6 Napisano 18 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2012 cnebit nigdy nie bylo takiego pytania oraz go nie ma teraz w ds 160 o loterii wizowej co do brania udzialu to sa zdania podzielone ,brane jest pod uwage takie cos jak zwiazki z Polska i na to sie nastaw.
cnebit Napisano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2012 No własnie a z tymi związkami z Polską to jest dość słabo. Jestem studentem nie mam żony, dzieci. A do tego wysłałem zgłoszenie do loterii. Jedynym plusem jest to że nikt z moich krewnych nigdy nie był w USA. Jak myślicie jest jakaś szansa na otrzymanie promesy wizowej najlepiej na jakiś dłuższy termin ważności. Czy ktoś był w podobnej sytuacji?
ilya_ Napisano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2012 tak jest szansa podczas wizyty w konsulacie musisz odpowiedziec na pytania dotyczace celu wyjazdu, co robisz w kraju, poprzednie wizyty w usa... mozna starac sie wize turystyczna wypelniaj wniosek!
sly6 Napisano 18 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2012 cnebit bylo duzo osob i jedni wychodza z wiza a inni bez wizy i teraz jak bedzie z Toba to zobaczysz.. co jest wazne do kogo lecisz,na ile czasu,ile Ci zostalo nauki w Polsce oraz na jakiego Konsula trafisz..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.