nitokryda Napisano 1 Października 2012 Zgłoś Napisano 1 Października 2012 prosze o pomoc, nie wiem jak wypelnic rubryke: U.S Contakt oraz inf. dotyczace zakwaterowania gdyz nie znam nikogo w USA i nie mam konkretnego terminu wyjazdu. Moj plan wyglada tak, ze Chce wyrobic sobie wize teraz bo zaoszczedzilam troche grosza, planuje znajlezc okazyjny lot w przyszlym roku i spac przez couch surfing. Wiec co mam wpisac?
sly6 Napisano 1 Października 2012 Autor Zgłoś Napisano 1 Października 2012 wpisz adres muzeum smutnik wypelnij od nowa ds 160,teraz sa nowe zasady umawiania a adres wpisz pod ktorym jestes
Gość smutnik Napisano 2 Października 2012 Zgłoś Napisano 2 Października 2012 ok, dzięki za pomoc :) zabieram sie za nowy ds 160
nitokryda Napisano 2 Października 2012 Zgłoś Napisano 2 Października 2012 Poważnie mam wpisać adres muzeum jako adres pobytu w USA? Hah ciekawe co na to konsul:D
Gość smutnik Napisano 3 Października 2012 Zgłoś Napisano 3 Października 2012 Wniosek wypełniony, wysłany.. niestety z rozpędu wpisałam złe województwo, więc wypełniłam kolejny, wysłany, już w 100 % prawidłowy - teraz opłata + rejestracja online, czy wystarczy ze przy rejestracji podam numer prawidlowego wniosku ?? Nie będzie problemu skoro zrobiłam bład w poprzednim ?
Gość Ava1984 Napisano 8 Października 2012 Zgłoś Napisano 8 Października 2012 Witam ! Mam kolejne pytanie wypełniłam wniosek w kawiarence internetowej sugerując sie moimi przypuszczeniami, że bezpieczniej bo lepszy net itp , wydrukowalam confirmation złozenia wniosku , nastepnie chcialam zarejestrowac sie na stronie w celu wydrukowania kwitku wpłaty i jakas masakra wogole , po zalogowaniu sie po rejestracji nie bylam w stanie otworzyc tego linka z kwota 160 dolarow caly system padal przy zaladowaniu wogole nie otwierała sie opcja informacje o oplatach na tej http://www.ustraveldocs.com/pl_pl/ , prosze o pomoc bo nie wiem co mam robic żeby to wydrukowac , w domu tez nie moge wejsc w ten link , jesli chodzi o umowienie sie na spotkanie ( czego wiem , ze nie moge zrobic teraz bez dowodu wplaty ) to tak sobie profilaktycznie sprawdzajac nie ma problemu , jest tylko problem z wydrukowaniem tego kwitku dowodu wplaty (( czy ja cos żle robie ? czy ktoś mial podobne problemy ? pozdrawiam serdecznie i z gory dziekuje za pomoc
Gość Ava1984 Napisano 8 Października 2012 Zgłoś Napisano 8 Października 2012 i jak zmieniłam na adobe tez sie nie chce wydrukowac @ (((((((((((((((((((((
Joanna30 Napisano 8 Października 2012 Zgłoś Napisano 8 Października 2012 Nie możesz otworzyć dokumentu z tej strony: http://www.ustraveld...paymentinfo.asp? Ja zapisałam sobie na dysku Bankowy dowód wpłaty - $160 i dopiero z dysku go otworzyłam (zezwalając na połączenie się z witryną, z której został ściągnięty, a potem ufając zawartości - bo miałam zablokowaną zawartość).
Gość Ava1984 Napisano 8 Października 2012 Zgłoś Napisano 8 Października 2012 no nie moge jutro z rana pojde do jakiejs innej kawiarenki internetowej moze tam ktos inny to ogarnie bo w tej w ktorej dzisiaj byłam nikt nie wiedzial jak to zrobic , pozdrawiam najśmieszniejsze jest to , ze myslalam ,ze z wypelnieniem wniosku bedzie trudno a bylo banalne a teraz z taką pierdołą mam problem , w sumie chyba bardziej z przyczyn technicznych no ale jutro zobaczymy moze mi sie cos uda wydrukowac na mieście
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.