sly6 Napisano 8 Września 2010 Zgłoś Napisano 8 Września 2010 http://travel.state.gov/pdf/DV-2012%20instructions.pdf jest tak jak w dv 2011 wiec bez polakow
makdonald Napisano 8 Września 2010 Zgłoś Napisano 8 Września 2010 jestesmy znowu w ekskluzywnym towarzystwie ( salwador, meksyk) w grupie krajow niezakwalifikowanych. czyzby dodanie UK mialo jakis zwiazek z ostatnim exodusem naszych rodakow w tamte strony ? zaloze sie, ze wielu polakow nadal uwaza, ze " amerykanie sie na nas uwzieli"
gal Napisano 8 Września 2010 Zgłoś Napisano 8 Września 2010 Nie! sprowadzaja bardziej ekskluzywne narody uzbeki kazaki wszystkich mozliwych brudasow swiata Ci polacy ktorzy juz tu sa beda na nich pracowac
pyśka Napisano 9 Września 2010 Zgłoś Napisano 9 Września 2010 sprowadzaja bardziej ekskluzywne narody Optymista bedzie widzial Kanade, Wielka Brytanie, a pesymista Meksyk, Salwador i Haiti. Punkt widzenia zalezy od...
sly6 Napisano 9 Września 2010 Autor Zgłoś Napisano 9 Września 2010 pyska co do loterii to kiedys to bylo wiele razy opisane dlaczego Nas wykluczyli...i moze za rok bedziemy mogli brac udzial ale to moze...
Łukasz.W Napisano 19 Września 2010 Zgłoś Napisano 19 Września 2010 Witam, szkoda ze znowu odpadlismy... ale chyba nikt nie jest rozczarowany... Ktos kiedys podawal w swoim poscie dokladne liczby z roku na rok wydanych zielonych kart czy ma ktos moze z 2012 ile polska dostala? czy spada nam ku okraglemu 50k? Pozdrawiam.
rynr Napisano 26 Września 2010 Zgłoś Napisano 26 Września 2010 Tak, było to zestawienie wydanych kart z pierwszych 3 kategorii, które są brane pod uwagę. Szukałem, szukałem i nic... Natomiast co nie co można znaleźć tu: http://www.dhs.gov/files/statistics/publications/LPR09.shtm
rafal723 Napisano 26 Września 2010 Zgłoś Napisano 26 Września 2010 pyska co do loterii to kiedys to bylo wiele razy opisane dlaczego Nas wykluczyli...i moze za rok bedziemy mogli brac udzial ale to moze... Możesz rozwinąć ? Co do załącznika z pierwszego postu, to zauważyliście że Polska, oprócz UK jest tam jedynym państwem ?
sly6 Napisano 26 Września 2010 Autor Zgłoś Napisano 26 Września 2010 rafal jak poszukasz na forum z 2-4 miesiace temu bylo to opisane i pokazane na liczbach ile jest tych wiz bylo wydanych wiec Polska wyleciala... moze ktos z forum Ci pomoze ?bo ja nie mam czasu tym sie teraz zajac i szukac postu...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.