sly6 Napisano 10 Października 2010 Zgłoś Napisano 10 Października 2010 oo to jeszcze bardziej szok ,,pozywtny
Joanna30 Napisano 10 Października 2010 Zgłoś Napisano 10 Października 2010 Bardzo Dzięki temu miałyśmy więcej funduszy na LA
marmach Napisano 11 Października 2010 Autor Zgłoś Napisano 11 Października 2010 W takim razie czy ktoś z mieszkających w Polsce rezerwował może hotel na www.priceline.com i co wybrał w rubryce "kraj"?? Czy jest to możliwe dla kogoś spoza listy wyszczególnionej na stronie?
stook Napisano 11 Października 2010 Zgłoś Napisano 11 Października 2010 Pracowałem w USA w hotelu(średniej wielkości jak na USA 1200pokoi) na recepcji, i przyznam,że o rezerwacji gościa (expedia, priceline) często dowiadywałem się jak podszedł do desk'u , a nie zawsze miałem wolne pokoje żeby coś wykombinować... także po bookowaniu na takim serwisie, radziłbym zadzwonić do hotelu do którego macie się udać w celu potwierdzenia rezerwacji. Wiem, że moje doświadczenie może nie być regułą a tylko osobniczym wyjątkiem. A co do kraju jak nie ma PL, to wal USA i już.. chyba że billing address nie przejdzie kredytówki... no ale to Ci "powie" jak spróbujesz zarezerwować. Pozdrawiam...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.