Glodnywiedzy Napisano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 18 Grudnia 2011 Dzieki, tak tez zrobie. A generalnie draza temat matki dziecka typu czy opieka nad dzieckiem pozostaje itd zwlaszcza po malzenstwie.? Nie bede ukrywal ze slub bedzie dla papierow i kazda wskazowka jak wlasnie powyzej bardzo cenna. Z gory wielkie dzieki i tak jeszcze na szybko: wedlug tabelki Obywtel winnien zarabiac ok 22-23tys jesli mielibysmy dodac dziecko w aplikacji i szybkie pytanie: Moja "przyszla zona" dopiero w tym roku kalendarzowym zarabia wlasnie wystarczajaco. czy to bedzie problem ze np w 2010 i poprzednich latach zarabiala mniej?
sly6 Napisano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 18 Grudnia 2011 problem moze byc jak pozniej wyjdzie ze ten slub byl na papiery oraz ze cos bylo nie tak na to tak samo zwroc uwage a nie dopiszesz dziecko,potem rozwod no i legalizacja pobytu juz przyszlej zony i matki dziecka..
kzielu Napisano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 18 Grudnia 2011 Dzieki, tak tez zrobie. A generalnie draza temat matki dziecka typu czy opieka nad dzieckiem pozostaje itd zwlaszcza po malzenstwie.? Nie bede ukrywal ze slub bedzie dla papierow i kazda wskazowka jak wlasnie powyzej bardzo cenna. Z gory wielkie dzieki i tak jeszcze na szybko: wedlug tabelki Obywtel winnien zarabiac ok 22-23tys jesli mielibysmy dodac dziecko w aplikacji i szybkie pytanie: Moja "przyszla zona" dopiero w tym roku kalendarzowym zarabia wlasnie wystarczajaco. czy to bedzie problem ze np w 2010 i poprzednich latach zarabiala mniej? Pytania będą na 100% (gdzie są dzieci choćby - piszę z własnego doświadzenia). Co do ślubu dla papierów - zdajesz sobie sprawę że Twojej przyszłej żonie grozi wiezienie, a Tobie utrata GC lub obywatelstwa (na VJ był ostatnio wątek o gościu którego wysłali spowrotem do Włoch po kilkunastu latach zabierając obywatelstwo) ? I że Twoja dziewczyna GC będzie mogła otrzymać najwcześniej ~6 lat po Tobie a Ty wysyłając na nią petycję będziesz na dzień dobry podejrzany bo to próbujesz zrobić to jest najbardziej podstawowy scam ? Z mojej strony, na dalsze pytania nie odpowiadam, życzę failed interview i deportacji.
Glodnywiedzy Napisano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2011 Ja akurat nie zamierzam skladac petycji na swoja dziewczyne gdyz Ona prwadopodobnie sama wyjdzie za maz za obywatela, chodzilo mi o to gdzie lepiej "podpiac corke"? Wyobraz sobie ze dla niektorych to jest szansa na papiery wiec swoje zyczenia zachowaj dla siebie. Wchodzac na to forum czlowiek szuka pomocy i wskazowek zeby wyszlo jak najlepiej a nie cudzych przemyslen. Wierze ze niejedna osoba byla w mojej sytuacji wiec jesli ktos moglby sie udzielic co w owej sytuacji zrobic, bede wdzieczny. Dzieki
kzielu Napisano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2011 Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę że będziesz przestępcą - podaj mi jeden powód dla którego ktokolwiek miałby Ci pomagać ?
Glodnywiedzy Napisano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2011 po to by dac szanse mojej corce szanse by nie zyc w niepewnosci kiedy np mnie zlapia. a ze innej drogi dla Nas nie ma to co zrobic. Akurat w tym przypadku nikogo nie krzywdze moim "przestepstwem"...
sly6 Napisano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2011 Glodny jesli ta Amerykanka wie o takim czyms i sie zgadza swiadomie to jedynie nie jest ok z przepisamy .. bo gorzej jest jak Amerykanka-Amerykanin jest oklamywany ,oszukiwany przed slubem,potem w malzenstwie ze niby jest milosc a chodzi o GC aby..
Glodnywiedzy Napisano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2011 Tak jak mowisz Sly. Ona dokladnie wie jaka jest sytuacja i jest chetna pomoc. Na Swoja dziewczyne nie zamierzam skladac zadnej petycji gdyz byloby to oczywiste podejrzenie. Chodzi mi tylko o Nasza corke, gdyz myslalem ze moge sam przebrnac przez caly proces i potem na spokojnie zlozyc petycje na Nia ale okazuje sie ze trzeba od razu wpisac Corke do papierow i martwi mnie fakt czy beda mega drazyc ze corka jest w USA, ze matka Jej tez itd...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.