blackhowk86 Napisano 9 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2011 Musisz się dokładnie dowiedzieć gdzie lecisz acp wysyła do takich drukarni: w stanie West Virgunia - Martinsburg w stanie New York - Saratoga Springs w stanie Wisconsin - Sussex, Lomira , Hartford , Pewaukee moze ewentualnie West Allis jezeli pojawiło sie w ostatniej chwili tak więc jeżeli sama chcesz rezerwować sobie bilet dowiedz sie jakie jest twoje miejsce docelowe , dowiedz się również kiedy masz drug testy oraz orientation aby z dobrą data dokonać rezerwacji. Ja tak jak poprzednio lecę Air France i byłem zadowolony z tego przewoźnika Jeżeli chodzi o jakąś imprezkę integracyjną jak najbardziej się na to piszę co do transportu z lotniska po mnie ma wyjechać kumpel tak więc jeżeli ktoś leci 26 czerwca mógłby sie z nami zabrać do milwaukee
gnoomish Napisano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2011 przedstawilam sie bo pisałeś do mnie per "pan". jakie drug testy? nic mi o tym nie mowili ? Pani w biurze powiedziała ze nie wie jeszcze do konca gdzie pojade. Możliwe że do west allis albo mealweake. ile płaciles za bilet?
gnoomish Napisano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2011 ja sie moge z Toba zabrac ponieważ dostałam maila ze prawdopodobnie jade do milweake. na ktory dzien mASZ BILET?
blackhowk86 Napisano 10 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2011 West Allis wchodzi w skład metropolii Milwaukee , radzę ci zadzwonić do biura i się dokładnie wypytać przed rozpoczęciem pracy każda osoba przechodzi drugtesty jeżeli będziesz sama sobie kupowała bilet dowiedz się na kiedy masz wyznaczone i do tej daty dostosujesz termin wylotu Ja lecę Air France 26 czerwca o 7,05 z Warszawy co do ceny biletu przez acp wyniósł 3350zł
piotr8 Napisano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2011 Czy dostaliście już dokumenty z konsulatu/ambasady? Czekam już ponad tydzień i nic. Napiszcie jak u was
ajtkien Napisano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2011 kumpel dzwonił i maja być w przyszłym tygodniu
pawlo122 Napisano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2011 Czy dostaliście już dokumenty z konsulatu/ambasady? Czekam już ponad tydzień i nic. Napiszcie jak u was Z roku na rok ACP minusuje, w tym roku mieli plan zeby dokumentow nie wysylac do wszystkich, tylko mialy byc do odbioru w biurze, na szczescie postaralem sie wybic ten glupi pomysl pracownikom ACP, i mam nadzieje ze zaczna wysylac kazdemu do domu, przegiecie zeby ludzie niektorzy jechali po 300-400 km zeby paszport odebrac.
gnoomish Napisano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2011 no np ja... jakies 550 km a za te drug testy sie placi jeszcze dodatkowo?
gnoomish Napisano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2011 ale nikt nie mowil nic o tych drugtestach. i jak wyjdzie pozytywny to nie mozna jechac ?
blackhowk86 Napisano 10 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2011 drugtesty były zawsze więc wątpię aby w tym roku było inaczej , to jest procedura quadu . każdy poleci na pewno gdyż drugtesty są przeprowadzane na miejscu jednak jeżeli wynik wyjdzie pozytywny to zapewne pracodawca decyduje co z delikwentem zrobić !!!! "więc nie palcie od teraz"
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.