Davidinho Napisano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2011 Witam! Wybiera sie ktos moze do Martinsburga? Mam bilety z kolegą do NYC na 14 lipca i szukamy osób do wspolnego mieszkania
gnoomish Napisano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2011 Wie ktoś może ile sie czeka na ta karte ISIC ??
Maxus Napisano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2011 Przeczytaj w regulaminie, "Jak wyrobic karte" itp. Ogarnij sie, kobietko Pozdrawiam
LuckyR Napisano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2011 Czesc. Pilnie poszukujemy 1-2 osob do mieszkania w Hartford. Obecnie jestesmy w 3 osoby (jestesmy juz na miejscu). Kontakt gg: 1462462 (sprawdzam kilka razy dziennie, bo w naszym obecnym lokum nie ma internetu). Na pw moge podeslac numer telefonu.
gnoomish Napisano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2011 Przeczytaj w regulaminie, "Jak wyrobic karte" itp.Ogarnij sie, kobietko Pozdrawiam ogarniam sie... co wy chcecie ode mnie nie musicie odpisywac jak nie chcecie.
blackhowk86 Napisano 30 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2011 do tych co dolecą dobrze doradzam weźcie ze sobą dość duzo kasy na start ponieważ jest on drogi , ceny aut poszybowały w górę i ciężko znaleźć coś taniego i w dobrym stanie co do mieszkania osoby pracujące w sussex a jest nast w tej chwili4 grupy łącznie około 20 osób , wszyscy mamy mieszkania obok siebie w tym samym apartamentowcu tak więc jest zajebiś miejcie na uwadze moją radę co do kasy na start!!!!
lord_lbn_87 Napisano 2 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2011 Hej, to widze ze bedziecie mieli wesolo w Sussex;) Przynajmniej tyle dobrego:D Jak tam drug testy pewnie wczoraj byly? Kiedy robote zaczynacie?
gnoomish Napisano 3 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 3 Lipca 2011 do osob ktore beda pracowaly w sussex i szukaja mieszkania. Mam namiary na mieszkanie 1000 $ plus 1000$ kaucja dwa pokoje i kuchania. Szukam osob do wspolnego mieszkania. mnie jest dwie osoby. osoby zainteresowane prosze o kontakt 795 800 377 jak najszybciej. zasiegnelam jezyka i poinformowano mnie ze nie trzeba kupowac auta w tym wypadku bo sussex jest male. chcialabym sie dogadac z wlascicielem mieszkania jak najszybciej wiec prosze o pilny kontakt.
guerreiro Napisano 5 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 5 Lipca 2011 hej, Jak najlepiej dostać się z lotniska z Chicago do Milwaukee, i skąd ten transport odjeżdża? Bo niestety opcja odbioru przez ACP mi odpadła.
sly6 Napisano 5 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 5 Lipca 2011 masz na mysli lotnisko te miedzynarodowe O`Hare? taka linia autobusowa np http://www.coachusa.com/wisconsincoach/
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.