pawlo122 Napisano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2011 Persefona jeśli wolalabys mieć wizyte w maju, to napisz do ACP że potrzebujesz jak najszybciej dostać wize,jeszcze nawet nie wypelnialismy wnioskow więc część osób moze w czerwcu mieć rozmowe.
blackhowk86 Napisano 27 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2011 Nie może tylko na pewno część osób rozmowę odbędzie w czerwcu!!!
ajtkien Napisano 2 Maja 2011 Zgłoś Napisano 2 Maja 2011 Jest maj i dalej nic nie wiadomo , masakra...
amorfik Napisano 3 Maja 2011 Zgłoś Napisano 3 Maja 2011 podobno w tym tygodniu mamy się dowiedzieć do jakiej lokalizacji jedziemy.. tak przynajmniej mówiła kobieta z biura w warszawie
podar Napisano 3 Maja 2011 Zgłoś Napisano 3 Maja 2011 Wiele bym oddał, aby jechać teraz z Wami. Niestety, zgłosiłem się za późno. Jeżeli komuś pokrzyżowały się plany, to z chęcią ... .... odkupię jego miejsce. dexmen[malpa]gmail.com
ajtkien Napisano 4 Maja 2011 Zgłoś Napisano 4 Maja 2011 A orientuje się ktoś jak w poprzednich latach wyglądała sprawa listy rezerwowej ? Bo kumpel na niej jest , i jakie jest prawdopodobieństwo ze się załapie ?
zooraw Napisano 4 Maja 2011 Zgłoś Napisano 4 Maja 2011 Hey Razem ze znajomym wybieramy się w tym roku do Q/G w Sussex i szukamy 4 osób ze zmiany nocnej i kilku ze zmiany dziennej chętnych do zamieszkania razem. Już kiedyś tam byliśmy i mamy zapewnione mieszkanie. Z chęcią też pomożemy w znalezieniu mieszkania innym osobom, które go poszukują. Zainteresowanych proszę o kontakt za pomocą maila: zawadzki.lukasz@wp.pl
guerreiro Napisano 5 Maja 2011 Zgłoś Napisano 5 Maja 2011 Hej, A był ktoś z Was w Quadzie w Martinsburgu, lub słyszał jakieś opinie na temat ilości pracy w tej lokalizacji, itd?
lemurka Napisano 5 Maja 2011 Zgłoś Napisano 5 Maja 2011 Hej, zostaliśmy w tym roku przydzieleni do Martinsburga, podobno od kilku lat nie przyjmowali tam studentów na wakacje, dopiero w tym roku znowu zaczęli. Też jestem ciekawa jakie są warunki pracy w tamtejszej drukarni i czy przyjemnie się mieszka w Martinsburgu:)
amorfik Napisano 7 Maja 2011 Zgłoś Napisano 7 Maja 2011 hej, ja byłam wraz z 7 znajomych w Martinsburgu w 2009 roku więc ściema z tym że studentów nie przyjmują, prace załatwiliśmy sobie sami będąc już na miejscu w usa. Ogólnie tam jest spokojnie, małe miasto i poza jednym barem nie ma nic, za to blisko jest do Waszyngtonu czy Baltimore (około 1h jazdy). Praca tam jest spoko, nie jest jakoś mega ciężko, pracowaliśmy na finishingu i niestety nie było tam nadgodzin:/ zdarzyło nam się tylko w 1 tyg dostać nadgodziny. Polecam zakupić sobie auto bo raczej ciężko się tam przemieszczać bez samochodu, a mieszkanie można tanio znaleźć przez agencje - bardzo pomocni ludzie. Pozdrawiam ps. i jadąc do quada nie ufajce gps bo wyprowadzają w pole - dosłownie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.