Skocz do zawartości

Quad Graphics 2011

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W 2009 ACP nie organizowało wyjazdów do QG ze względu na ogólnoświatowy kryzys który wtedy dotknął również i drukarnie , wiec wysyłanie studentów w miejsce gdzie nie było pracy nie miało najmniejszego sensu. A jezeli ty i twoi koledzy byliście na tyle nie rozgarnięci aby tego nie wiedzieć i na własną rękę załatwialiście, to tylko i wyłącznie wasz problem . Więc nie pisz tu o jakiejś ściemie .

Byłem w Quadach w 2008 i również wtedy nie było możliwości wyboru Martinsburg

• Odpowiedzi 196
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Wiesz co Twoja reakcja jest troszkę przesadzona, będąc na miejscu w USA załatwialiśmy sobie prace w quadzie (mając prace w innym miejscu) i nie było z tym żadnego problemu, a ściema dotyczy tego że niby nie przyjmowali studentów w Martinsburgu kilka lat.. a jestem żywym przykładem na to że przyjmowali. I nie uważam żebyśmy byli nie rozgarnięci skoro potrafiliśmy sobie tam pracę załatwić..

pozdrawiam

Napisano

Hey. Jade do Hartford z dwiema koleżankami pod koniec czerwca br. Chętnie przyłączymy się do jakiejś grupy bo wiadomo, zawsze razniej, łatwiej..no i co tu ukrywac - taniej:)

jak coś to można pisac ": gg 7672176; mail sylwiiaaa@gmail.com

Napisano

Cześć.

Wraz ze znajomymi (razem jest nas troje) poszukujemy kogoś do wspólnego mieszkania w Hartford (potwierdzono nam już lokalizację);). Kontakt: GG: 1462462 (zazwyczaj niewidoczny), E-mail: luckyrouman@gmail.com.

PS. Dziś dzwonił do nas ktoś z biura ACP i zaklepaliśmy wylot 27 czerwca. Kontaktowali się już z wami? Przy wylocie organizowanym przez ACP można obierać terminy od 24 czerwca do 8 lipca, czyli standardowo.

Napisano

Do nas też dzwonili i też trafiliśmy do Hartford ( jak już wczesniej pisałam)...ale nie mogłyśmy zaklepac konkretnej daty wylotu.. powiedzieli, że mamy podac datę kiedy najwcześniej byśmy mogły leciec, powiedziałyśmy, że po 23.06. ;)

Napisano

Pewaukee i Sussex są dość bliska siebie więc możecie wynajmować wsplnie mieszkania !!!

Ja akurat wybieram się do Sussex zmiana nocna, departament press

Napisano

Czy ktos z Pewaukee z departamentu press chcialby sie za mna zamienic godzinami pracy. Ja dostalem zmiane dzienna a chetnie pracowal bym w nocy. Pytalem juz co i jak i nie ma problemu wystarczy byc z jednej drukarni.

Jak cos to prosze pisac domm1988@gmail.com

Napisano

Niby takie proste się zamienić, wystarczy znaleźć osobę która się zamieni jednak prawdopodobieństwo tego że znajdziesz taką osobę jest małe , Większość osób wybiera zmianę nocną więc wątpliwe jest aby ktokolwiek chciał się zamienić

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...