blackhowk86 Napisano 7 Maja 2011 Autor Zgłoś Napisano 7 Maja 2011 W 2009 ACP nie organizowało wyjazdów do QG ze względu na ogólnoświatowy kryzys który wtedy dotknął również i drukarnie , wiec wysyłanie studentów w miejsce gdzie nie było pracy nie miało najmniejszego sensu. A jezeli ty i twoi koledzy byliście na tyle nie rozgarnięci aby tego nie wiedzieć i na własną rękę załatwialiście, to tylko i wyłącznie wasz problem . Więc nie pisz tu o jakiejś ściemie . Byłem w Quadach w 2008 i również wtedy nie było możliwości wyboru Martinsburg
amorfik Napisano 7 Maja 2011 Zgłoś Napisano 7 Maja 2011 Wiesz co Twoja reakcja jest troszkę przesadzona, będąc na miejscu w USA załatwialiśmy sobie prace w quadzie (mając prace w innym miejscu) i nie było z tym żadnego problemu, a ściema dotyczy tego że niby nie przyjmowali studentów w Martinsburgu kilka lat.. a jestem żywym przykładem na to że przyjmowali. I nie uważam żebyśmy byli nie rozgarnięci skoro potrafiliśmy sobie tam pracę załatwić.. pozdrawiam
sylwiiaaa Napisano 7 Maja 2011 Zgłoś Napisano 7 Maja 2011 Hey. Jade do Hartford z dwiema koleżankami pod koniec czerwca br. Chętnie przyłączymy się do jakiejś grupy bo wiadomo, zawsze razniej, łatwiej..no i co tu ukrywac - taniej:) jak coś to można pisac ": gg 7672176; mail sylwiiaaa@gmail.com
LuckyR Napisano 8 Maja 2011 Zgłoś Napisano 8 Maja 2011 Cześć. Wraz ze znajomymi (razem jest nas troje) poszukujemy kogoś do wspólnego mieszkania w Hartford (potwierdzono nam już lokalizację). Kontakt: GG: 1462462 (zazwyczaj niewidoczny), E-mail: luckyrouman@gmail.com. PS. Dziś dzwonił do nas ktoś z biura ACP i zaklepaliśmy wylot 27 czerwca. Kontaktowali się już z wami? Przy wylocie organizowanym przez ACP można obierać terminy od 24 czerwca do 8 lipca, czyli standardowo.
sylwiiaaa Napisano 8 Maja 2011 Zgłoś Napisano 8 Maja 2011 Do nas też dzwonili i też trafiliśmy do Hartford ( jak już wczesniej pisałam)...ale nie mogłyśmy zaklepac konkretnej daty wylotu.. powiedzieli, że mamy podac datę kiedy najwcześniej byśmy mogły leciec, powiedziałyśmy, że po 23.06.
Domingo Napisano 10 Maja 2011 Zgłoś Napisano 10 Maja 2011 Jesli ktos sie wybiera do Pewaukee szuka kogos do wynajeca mieszkania na spolke to prosze pisac. domm1988@gmail.com
ankaszklanka Napisano 11 Maja 2011 Zgłoś Napisano 11 Maja 2011 jesli któś z lublina też jedzie do Pewaukee i potrzebuje współsponsora mieszkaniowego to proszę o kontakt ankaszklanka2@wp.pl
blackhowk86 Napisano 11 Maja 2011 Autor Zgłoś Napisano 11 Maja 2011 Pewaukee i Sussex są dość bliska siebie więc możecie wynajmować wsplnie mieszkania !!! Ja akurat wybieram się do Sussex zmiana nocna, departament press
Domingo Napisano 14 Maja 2011 Zgłoś Napisano 14 Maja 2011 Czy ktos z Pewaukee z departamentu press chcialby sie za mna zamienic godzinami pracy. Ja dostalem zmiane dzienna a chetnie pracowal bym w nocy. Pytalem juz co i jak i nie ma problemu wystarczy byc z jednej drukarni. Jak cos to prosze pisac domm1988@gmail.com
blackhowk86 Napisano 15 Maja 2011 Autor Zgłoś Napisano 15 Maja 2011 Niby takie proste się zamienić, wystarczy znaleźć osobę która się zamieni jednak prawdopodobieństwo tego że znajdziesz taką osobę jest małe , Większość osób wybiera zmianę nocną więc wątpliwe jest aby ktokolwiek chciał się zamienić
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.