sylwiab4 Napisano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2011 uuu, to niedobrze i co, cos planujes zpotem, szukasz czegoś innego? czy go home ? Moze macie jakies propozycje co moglabym zrobic. bilet powrotny mam na 16 wrzesnia i 1000$ w kieszeni
ilya_ Napisano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2011 nawet ryby odwróciły się od usa hmm, został Ci miesiąc może poszukaj czegoś w jakimś barze, popytaj
terrorystka Napisano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2011 A to dopiero! A jak tam odczucia reszty uczestników, faktycznie tak marnie? mój zapał na 2012 chyba właśnie się zakończył
scrappy_coco Napisano 2 Września 2011 Zgłoś Napisano 2 Września 2011 marnie marnie, sezon bardzo slaby, podobno najgorszy od kilkuanstu lat(Kodiak). w nakneku tez wczesnie zaczeli wywalac ludzi, zarobili bardzo slabo ... oczywsicie jesli miales szczescie to zarobiles wiecej. wracajac z cannery ciezko bylo sie dostac do koljengo- nie potrzebowali ludzi,to samo z praca tymczasowa w anchorage ...
ilya_ Napisano 8 Września 2011 Zgłoś Napisano 8 Września 2011 A to dopiero! A jak tam odczucia reszty uczestników, faktycznie tak marnie? mój zapał na 2012 chyba właśnie się zakończył moze sezon za rok bedzie bardziej obfity, nie trac zapału
sly6 Napisano 8 Września 2011 Zgłoś Napisano 8 Września 2011 Tinys a czytalas moze to forum?,gdzie masz ze tak wiele osob leci na Alaske,po tym temacie tylko widzisz to? moze zacznij od lektury tego forum i dzialu work i travel
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.