dareknow0 Napisano 2 Marca 2011 Zgłoś Napisano 2 Marca 2011 moje zdanie jest takie samo - raczej dziwne zeby ktos bral kota na tydzien wakacji w USA.. Nawet jadąc na miesiąc a nie tylko na tydzień na wakacje z Polski do Ameryki nikt nie zabiera kota albo psa.
karina Napisano 2 Marca 2011 Zgłoś Napisano 2 Marca 2011 masz 100% racji. Dlatego to naprawde moglo wydawac sie dziwne...
tinililka Napisano 2 Marca 2011 Zgłoś Napisano 2 Marca 2011 kurde, ale ze w kajdankach... mnie tez zawrocili ale nie prowadzili mnie w kajdankach....
karina Napisano 2 Marca 2011 Zgłoś Napisano 2 Marca 2011 kurde, ale ze w kajdankach... mnie tez zawrocili ale nie prowadzili mnie w kajdankach.... ze wzgledow bezpieczenstwa maja prawo aby dana osoba byla w kajdankach.
tinililka Napisano 2 Marca 2011 Zgłoś Napisano 2 Marca 2011 ja z O`HARE CHICAGO karina o jakim lotnisku jest mowa?
sly6 Napisano 2 Marca 2011 Zgłoś Napisano 2 Marca 2011 mat.kaw a teraz bedziesz lecial na inne lotnisko bo tam moze byc inaczej? znam wiele historii ze ktos myslala ze w NY,Newark czy tez O`hare go zawroca wiec wybral inne lotnisko i co sie stalo>na tym innym lotnisku mial rozmowe dluzsza i podoba do tej.. Bo to ze na NY,Newark czy O`hare takie cos moze byc szczesciej nie oznacza ze ma sie leciec na inne lotnisko .. basia moze jak znow bedzie na forum to napisze na jakim to bylo lotnisku
mat.kaw Napisano 3 Marca 2011 Zgłoś Napisano 3 Marca 2011 sly 6 nie mowie ze będe wybieral inne lotnisko bo i tak już bilet mam na JFK, chyba z ciekawości mozna sie zapytac, po to chyba jest to forum?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.